13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уотфорд – Манчестър сити: убедителна победа за „гражданите“

Уотфорд – Манчестър сити

Манчестър Сити гостува на Уотфорд в двубой от последния 38-ми кръг на английската Висша лига. Срещата е в неделя, 21 май, от 17:00 часа на „Викъридж Роуд“.

Домакините са отборът в най-слаба форма в „Премиършип“, след като регистрираха пет поредни загуби. Тимът на Валтер Мадзари спечели само веднъж в последните си седем срещи.

В миналия кръг Уотфорд загуби с 3:4 като гост на Челси, а преди това не успя да вкара гол в четири поредни мача. При последното си домакинство „стършелите“ загубиха с 0:1 от Ливърпул, което сложи край на серията им от три поредни победи у дома.

Манчестър Сити е на трета позиция с актив от 75 точки, с две повече от Ливърпул и на три пред Арсенал. Победа в неделя със сигурност ще класира Сити директно в групите на Шампионска лига, така че възпитаниците на Пеп Гуардиола ще се хвърлят здраво за трите точки.

„Гражданите“ са в серия от три поредни победи в първенството, спечелвайки убедително срещу Кристъл Палас и Уест Бромич, докато при домакинството на Лестър триумфираха с 2:1.

Атлетико Мадрид - Лестър, Бонус в Efbet за нови клиенти

Манчестър Сити допусна грешка при последното си гостуване във Висшата лига, когато на 30 април направи 2:2 с Мидълзбро. Сега обаче очаквам „небесносните“ да се представят много по-добре и да спечелят убедително на „Викъридж Роуд“.

Прогноза: -1.5 АХ Манчестър Сити

Регистрирай нова сметка в Efbet и се възползвай от 100 лева бонус още сега!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации