9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уотфорд – Уест Хем (19 ное 2017) Премиершип

Уотфорд посреща Уест Хем в среща от 12-ия кръг на английската Висша лига.

Уотфорд се представя солидно през този сезон, като главна вина за това има младият и талантлив мениджър Марко Силва. За португалеца вече се шуми, че е възможно скоро да застане начело и на по-голям клуб, макар че на този етап няма нищо официално в тази посока.

В момента Уотфорд се намира на 9-а позиция във временното класиране с актив от 15 точки, завоювани след четири победи, три равенства и четири загуби. Три от тези поражения обаче бяха инкасирани в последните три мача, което говори, че в момента тимът има сериозни проблеми и страда от спад във формата. Дали пък срещу Уест Хем Уотфорд няма най-сетне да си стъпи на краката?

За Уест Хем официален дебют начело на тима ще направи шотландският мениджър Дейвид Мойс. Бившият наставник на Манчестър Юнайтед замени уволнения Славен Билич и очаква да изведе “чуковете” за първи път на терена. В момента Уест Хем се намира в зоната на изпадащите, разполагайки с актив от само 9 точки на сметката си. В последния си двубой лондончани претърпяха тежка загуба от Ливърпул у дома, което и в крайна сметка доведе до уволнението на Билич.

Нека да видим какви са новините от двата тима преди срещата.

Уотфорд ще бъде без контузения Крейг Каткарт, докато Кристиян Кабаселе, Роберто Перейра, Айзък Съксес, Натейниъл Чабола, Юнес Кабул и Трой Дийни са под въпрос заради травми.

Уест Хем не може да разчита на контузените Нейтън Холанд, Хавиер Ернандес, Сам Байръм и Жозе Мигел Фонте. Михаил Антонио и Донейл Хенри са под въпрос, а Джеймс Колинс вече е готов за игра.

На хартия Уотфорд е фаворит в двубоя, въпреки серията от три поредни загуби. Тя все някога трябва да спре. Не подценявайте обаче факта, че Уест Хем ще бъде мотивиран от назначението на нов мениджър.


efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации