19.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Урал – Рубин Казан: футболни прогнози и анализ

Урал – Рубин Казан
Руска Премиер Лига
Начало: събота, 18-ти март 2017, 13:00 ч.
Стадион: SKB-Bank Arena (Екатеринбург)

Рубин Казан изпуснаха възможността да се изкачат няколко позиции към върха в класирането, след като завършиха 0-0 в изминалия кръг срещу намиращия се в зоната на изпадащите Оренбург. Така отбора продължава участието си във Висшата лига на Русия в долната половина на таблицата, като отново среща удобен опонент за спечелване на трите точки в лицето на Урал. Място за грешки в този мач Хави Грация няма, особено след лошия старт на сезона.

Урал са един от основните кандидати за изпадане в края на сезона, но е още рано това да се потвърди, а и още са на известно макар и малко отстояние от опасната зона. Отбора на Александър Тарков не е лош, но просто нямат достатъчно добри футболисти, с които да се преборят с конкурентите си в елита на руския футбол.

В последното си домакинство Урал успя да надиграе далеч по-силния от тях състав на Амкар, но в последващото гостуване с лекота допуснаха поражение от намиращия се под тях в класирането отбор на Арсенал Тула.

За Рубин Казан спокойно можем да кажем, че нямат проблеми в защитата, която сработва доста добре особено от началото на 2017 година насам, но нападението на Грация определено куца. Липсват добри футболисти в тази позиция, като изключим бразилеца Джонатас, който е основното оръжие на Рубин.

Урал – Рубин Казан: Един срещу друг

Рубин е фаворит в преките двубой с този съперник. Статистиката показва седем победи за изиграните по-между им осем мача, като последното им сражение завърши с 3-1 в полза на Рубин през септември миналата година.

Урал – Рубин Казан: Прогноза

Няма как да отречем, че селекцията на Рубин е значително по-добра от тази на съперника им, и е крайно време да видим една победа далеч от дома им. Победа, която прогнозираме, че ще дойде без да бъде допуснат гол в тяхната врата

Препоръчителен залог за Урал – Рубин Казан:

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации