11.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уругвай – Португалия Прогноза

УРУГВАЙ – ПОРТУГАЛИЯ
Световно първенство – 1/8 финал
Събота, 30 юни 2018 г., 21:00 ч.
Виж всички заложи в efbet

УругвайПортугалия: един от най-интересните двубой от осминафиналната фаза на Мондиала в Русия, противопоставя селекциите на Уругвай и Португалия. Този мач се очакваше още преди началото на турнира и ето, че стана факт. Вторият четвъртфиналист ще бъде определен на Олимпийския стадион в Сочи от 21:00 в събота вечер.

“Урусите” спечелиха безапелационно своята група след 3 победи, без да допуснат гол. Така, Уругвай се намира в серия от шест поредни чисти успеха, ако броим контролите, които бяха част от подготовката за първенството. Оскар Табарез има само една въпросителна в своя състав, която трябва да бъде разрешена до събота. Титулярният защитник Хосе Мария Хименес е под въпрос, поради контузия, но лекарите гарантират, че ще бъде напълно възстановен за предстоящия осминафинал.

Фернандо Сантош от своя страна изведе Португалия до елиминационната фаза, благодарение на известна доза шанс. “Мореплавателите” заслужават да са на този етап, но в последния мач срещу Иран показаха надменно поведение и не играха на пълни обороти. Въпреки това, Кристиано и компания постигнаха своята цел и всеки следващ успех ще е бонус към представянето им.

За последно Португалия спечели мач от елиминациите на Световно през 2006-та година, когато завърши на престижното четвърто място. Проблемите на Сантош са свързани с Уилям Карвальо, който е получил травма и е пропуснал тренировка на своя тим.

Прогнозата ни се базира главно на добрите отбранителни действия, които показват двата отбора. Едва ли ще променят философията си и ще се втурнат в яростни атаки, особено, когато става въпрос за елиминационен мач. Фокусът ще бъде върху поведението на бранителите и подпомагането им от халфовата линия. Това ни дава възможност да потърсим малък брой голове, което не означава, че мачът ще бъде скучен. Възможно е дори да се стигне до продължения и дузпи, като efbet ни предлага коефициент 5,00 за определяне на победителя, чрез изпълнения на наказателни удари.

Прогноза Уругвай – Португалия: Португалия и Под 2,5 гола @ 4.50 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 14:00 ч. на 29.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации