7.7 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уругвай – Русия Прогноза

УРУГВАЙ – РУСИЯ
Световно първенство, Група А
Понеделник, 25 юни 2018 г, 17:00 часа
Залози на живо в efbet

Група А е решена, единствено актуален остава въпросът за разпределението на първите две позиции между Русия и Уругвай.

Реално няма изненади в групата, но се очакваше по-силно представяне от Египет. Последните двубои няма да са толкова интересни, а по-скоро ще са свързани със сметки и надежди за по-лесни съперници на елиминациите.

На новия стадион в град Самара двата отбора ще премерят сили с мисълта за 1/8-финалите на турнира. В следващата фаза те ще срещнат класиралите се тимове от втора група, т.е първият от група А ще играе срещу втория от група Б и съответно вторият от група А с първия от група Б. Там ги очакват Испания и Португалия, но Иран все още са с реални шансове за достигане до елиминационния етап.

Обърнахме повече внимание на страничните детайли, но тази информация е важна, тъй като е нормално на подобно ниво да се търсят подобни изчисления. Ако трябва да дадем обективна оценка на двата тима, то ще бъдем благосклонни към домакините и ще ги похвалим за доброто начало. Това е най-добрия старт за домакин на световно първенство в цялата история. Голяма част от руските фенове бяха скептично настроени към Станислав Черчесов и неговата селекция, но тези притеснения бързо бяха забравени след двата успеха над Египет и Саудитска Арабия. Уругвай от своя страна спечелиха двата си мача, но бяха пестеливи и с нищо не убедиха, че заслужават класиране за 1/8-финалите. Луис Суарез не се вписа в ролята на лидер, който да изведе “урусите”към резултатни и безпроблемни победи.

Предстоящият сблъсък в Самара ще включва предпазлива игра и ниска резултатност. Предлагаме ви два варианта за залог – единият е под 2.5 гола, но е с по-нисък коефициент и е подходящ за добавяне към множествен залог, докато другият е равен резултат, който е напълно резонен и ще бъде приет позитивно от двете селекции, още повече ще усетихме и познахме вчера равенството между Япония и Сенегал, което беше изключително твърд залог!

Прогноза Уругвай – Русия: Равен @ 3.10 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 21:00 ч. на 24.06.18 и подлежи на промяна

ВАЖНО: Не пропускайте всички страхотни пазари за залози на Световното първенство по футбол в Русия 2018 от сайта на efbet! Достъпни са залози и през мобилен или таблет с функцията efbet Навсякъде! Важат правила и условия на букмейкъра!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации