8.7 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Уругвай – Франция Прогноза

Първият четвъртфинал ще се проведе в петък, 6 юли от 17:00ч. на обновения стадион в Нижни Новгород. Замесени са тимовете на Уругвай и Франция, които продължават участието си в турнира без загуба.

Южноамериканската селекция спечели безапелационно своята група, като постигна 3 чисти победи над своите опоненти. “Урусите” допуснаха първия си гол за 2018-та в осминафинала срещу Португалия. Това не се оказа проблем за тях и след минимална победа с 2:1 си гарантираха четвъртфинал срещу Франция. Вън от сметките на Оскар Табарез е звездата на отбора Едисон Кавани, който беше заменен принудително в предишния мач, поради контузия.

Дидие Дешан няма големи проблеми. Единственият, който ще бъде под въпрос до началото на двубоя, е Блес Матуиди. Халфът на Ювентус е с мускулни болки, но ще поднови тренировки със своите съотборници. Франция спечели 3 от досегашните си 4 мача, всички с минимален резултат. Единственото равенство до този момент бе срещу Дания. “Петлите” не са достигали до полуфинал от Мондиал 2006, като на световното в Бразилия отпаднаха в четвъртфиналната фаза.

Страхотна борба за надмощие ще има в центъра на терена. Противопоставят се силната отбранителна линия на Уругвай срещу мощното френско нападение, което прониза аржентинската врата на 4 пъти. Диего Годин и Хосе Мариа Хименес ще следят за действията на своя съотборник в Атлетико – Антоан Гриизман и за младия нападател – Килиан Мбапе.

Определено предстои един равностоен сблъсък, в чиято основа ще бъде тактическото надлъгване. Спираме се на по-ниска линия за голове, тъй като Уругвай ще насочат усилията си към дефанзивната част на играта.

Прогноза: под 2.5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации