5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уругвай – Южна Корея, Група Н – Мондиал 2022

Двубоя Уругвай – Южна Корея ще се играе на 24 ноември от 15:00 часа и ще се предава пряко в ефира на ТВ БНТ 1 и БНТ 3

Флаг на отбора Уругвай

Уругвай

Флаг на отбора Южна Корея

Южна Корея

Прогноза: 1 и Над 2,5 @ 2.75
Заложи в Betano | Виж Коефициенти Отговорна Игра | 18+

Уругвай е подценяван, Южна Корея ще загубят

Интересно защо Уругвай изобщо не се спряга за фактор на Мондиала, при положение, че „урусите“ притежават сериозен опит и таланти. Несъмнено ще стартират надпреварата с победа над Южна Корея при изненадващо добър коефициент за краен изход.

Уругвай има няколко победи над подобни отбори, съвсем наскоро те победиха в приятелски контроли отборите на Китай, Хонг Конг и Камерун. Добрата игра на урусите усетиха и националните тимове на Канада, Мексико и Панама. Луис Суарес е в основата на отбора, а неговата „аура“ продължава да вдъхва страхотен хъс и мощен тласък на целия отбор.

Южна Корея не може да се похвали с много, но пък и тук огрява името на Хюн-мин Сон, за когото е излишно да говорим. Отбора играе открит футбол, доказателство за това са последните мачове, в които линията от над 2,5 гола беше премината с лекота.

Победа за Уругвай и Над 2,5 гола е топ прогнозата на екипа за този мач! Сигурни сме, че голмайсторският инстинкт на „Канибала“ Суарес ще спомогне прогнозата да се превърне в печеливша!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации