8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уулвърхямптън – Челси, ФА Къп, събота 18 фев 2017, 19:30ч.

Уулвърхемптън и Челси излизат в среща от петия рунд на Фа Къп. Двубоя на стадион „Молиню“ е в събота, 18 февруари, от 19:30 часа българско време. До този кръг домакините стигнаха след като елиминираха Ливърпул, а Челси се справиха с Брентфорд.

„Вълците“ постигнаха истинска сензация след като извхърлиха Ливърпул от четвъртия рунд на надпреварата. След това постижение обаче, отбора съвсем не подобри играта си в първенството, където допусна три поредни загуби. Днес имат поредния труден съперник, и ще бъде изключително интересно, дали ще успеят да „хвърлят“ още една „бомба“ в турнира.

Челси се представят отлично в Премиершип. Отбора е лидер в класирането и в серия от пет поредни мача без загуба. Срещу Уулвс, Конте едва ли ще рискува, а след като футболистите му ще може да починат достатъчно до следващия уикенд, можем да се  надяваме на един сериозен състав.

В състава на „лондончани“ контузен е Джон Тери, заедно с Давид Луис и Маркос Алонсо.

Уулвс не таи добри спомени от последната им среща със „сините“. Макар и отдавна, през 2012 година, Челси ги разгромиха с 6-0 у дома. Днес едва ли гостите ще реализират толкова убедителен успех, но успех с поне 2,5 гола разлика смятам, че ще е налице!

Прогноза: Победа за Челси с -2,5 АХ @ 3.20 в Efbet

Двубоя Уулвърхямптун – Челси ще се предава на живо директно от тук:

Онлайн футбол ТВ на живо
Проследи хиляди спортни събития онлайн, на живо
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации