11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фенербахче – Манчестър Юнайтед, Лига Европа, четвъртък – 03 ноември

Фенербахче и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг в първа среща от група „А“ на Лига Европа. Двубоя ще се изиграе на 03.11.2016г. (четвъртък) от 20:00 часа българско време на стадион Шукру Шарачоглу, а главен съдия на мача ще бъде Милорад Мажич от Сърбия.

Фенербахче победи с 5:0 Карабукспор през уикенда. Въпреки убедителния успех, фенерите остават далеч зад лидерите в класирането в Турция – 5-то място с актив от 15 точки. В Лига Европа момчетата на Дик Адвокаат имат реални шансове за класиране напред в турнира, като заемат 3-то място в групата си с актив от 4 точки. Ключов за развитието на борбата ще бъде именно предстоящия мач с Манчестър Юнайтед.

Фенербахче загуби от същия съперник, като гост преди 2 седмици с 4:1, но сега двубоя ще бъде съвсем различен. Момчетата на Дик Адвокаат ще бъдат подкрепяни от своята страхотна публика, която ще им даде криле. Холандския специалист няма сериозни проблеми преди срещата с Манчестър Юнайтед. Заради контузия от групата отпада Фернандао, а Озан Туфан е под въпрос. Бившия нападател на червените дяволи – Робин Ван Перси ще получи титулярно място в тази среща.

Манчестър Юнайтед не успя да победи Бърнли през уикенда и стигна само до нулево реми на своя Олд Трафорд. Така представянето на червените дяволи във Висшата Лига продължава да разочарова, като изоставането от лидерите в класирането нарасна значително. В Лига Европа, червените дяволи имат 6 спечелени точки и гостуването на Фенербахче може да бъде голяма крачка към класиране напред в турнира.

За визитата в Истанбул обаче, Жозе Моуриньо е предвидил участие на много от своите резервни футболисти. Ерик Байли, Крис Смолинг, Антонио Валенсия и Фил Джоунс няма да вземат участие в срещата заради контузии. Очаква се шанс за изява в нападение да получат недолюбваните в последно време от Жозе Моуриньо – Хенрих Михтарян и Уейн Рууни. Андер Ерера, който бе изгонен срещу Бърнли ще бъде наказан във Висшата Лига, с оглед на което няма да бъде пестен за мача в Истанбул.

Фенербахче ще хвърли всички сили в предстоящата среща. С оглед на факта, че Манчестър Юнайтед ще излезе с голям брой резерви, смятаме че домакините ще измъкнат поне частичен успех от този двубой.

вземи си бонуса още сегаПрогноза Фенербахче – Манчестър Юнайтед Фенербахче или равен @ 1.61 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации