10.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Финал, Купа на Германия: Айнтрахт – Борусия Дортмунд (27 май 2017)

Айнтрахт – Борусия Дортмунд

Айнтрахт Франкфурт срещу Борусия Дортмунд е финала за Купата на Германия, който ще се играе в събота, 27 май, от 21:00 часа на Олимпийския стадион в Берлин.

Айнтрахт Франфкурт не се намира в добра форма и може би от месец насам мисли за финала в тунира за Купата. През уикенда те направиха 2:2 у дома срещу РБ Лайпциг, за да завършат сезона на 11-то място. За последно те спечелиха срещу Борусия Монхенгладбах в полуфинала за Купата, а в последните си 15 мача във всички състезания имат само един успех.

Борусия Дортмунд също имаше сравнително лош сезон по високите си стандарти, завършвайки трето място в Бундеслигата на доста сериозна дистанция от шампиона Байерн Мюнхен.

За разлика от противниците си, обаче, те завършиха сезона на високо ниво. Борусия надигра Вердер Бремен с 4-3 в последния ден на сезона на Бундеслигата, за да регистрират шести пореден двубой без загуба, като спечелиха четири от тези мачове. Те също така са намерили мрежата в 18 от последните си 19 мача във всички състезания и атаката е най-силното им звено.

Разбираемо е Борусия Дортмунд да е големият фаворит в този сблъсък, но има и други добри опции за този двубои. Като се има предвид приличната атака на Айнтрахт Франкфурт и нестабилната защита на „жълто-черните“ през този сезон, коефициентът за „Двата отбора да отбележат“ изглежда много привлекателен.

Прогноза: Гол/Гол

Регистрирай нова сметка в Efbet и Efbet за да попълниш сметкат си с до 200 лева кеш!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации