10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фиорентина – Интер (17 февруари 2013)

Италия - Серия АНачало: 02-17-2013 21:45
Турнир: Серия А, Италия
Прогноза: Под 2,5 гола ?betano&CID=217&DID=55&TID=1&PID=149&LNG=19

Фиорентина продължават към своята цел, а именно влизане в Топ 5 и участие в турнира Лига Европа през следващия сезон. За момента Фиорентина продължават да са на шесто място, но разликата им с петия във таблицата Милан остава само две точки. Отбора бе набрал скорост, но за последните пет шампионатни двубоя „виолетовите“ се поздравиха само с една единствена победа, едно реми и цели три поражения. Домакинството винаги е било силната страна на Фиорентина, като отбора продъжава да има само една загуба от началото на сезона до сега. Срещу Интер обаче ще им е определено трудно, тъй като видяхме как се рееха бездейно в изминалия кръг завършил 2-0 срещу Ювентус. Още повече Монтела остава тази неделя без услугите на цяла плеяда от футболисти в лицето наКампорезе, Хегазе, Фернандес и най-вече Джузепе Роси.

Интер в същото време е надигнал своята глава и се бори класиране на второ място и участие в Шампионска лига. Имат доста да наваксват, тъй като са на осем пункта разлика от втория Наполи. Последните шест срещи бяха изключително посредствени, като единствената им победа дойде в послендия им мач от Лига Европа, над румънския тим на Клуж. Иначе в Серия А загубиха от Сиена и Рома, и записаха две равенства с Рома и Торино при само една победа над Киево. Загубиха доста точки, така че ще трябва да наваксват. Страмачони има почти целия си състава на разположение, като с проблеми е единствено Джоел Оби.

Двата отбора са равностойни през последните години, като разбира се превес имат отбора на Интер. Мнозина анализатори очакват резултатен мач, но аз лично смятам, че Фиорентина ще пазят точката и ще се получи среща с под 2,5 гола!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации