7.7 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фиорентина – Наполи, Серия А, четвъртък – 22 декември

Фиорентина и Наполи излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 22.12.2016г. (четвъртък) от 21:45 часа българско време на стадион Артемио Франки във Флоренция, а главен съдия на мача ще бъде Паоло Талявенто.

Фиорентина загуби с 3:1 гостуването си на Лацио в неделя вечер. Загубата бе втора поред за виолетовите в Серия А и остави тима на 8-мо място в класирането с актив от 26 точки. Срещу Наполи, момчетата на Пауло Соуса ще се опитат да прекъснат негативната серия.

Карлос Салседо се завръща в състава на Фиорентина след като изтърпя наказание от 1 среща. Мексиканския бранител ще заеме обичайната си позиция в центъра на защитата където ще си партнира с Гонзало Родригес и Давиде Астори. Ненад Томович и Борха Валеро имат леки травми и са под въпрос за мача. На върха на атаката на Фиорентина в тази среща ще бъде Ненад Калинич.

Наполи спечели с 5:3 срещу Торино през уикенда. Това бе трети пореден успех за небесносините в Серия А, който ги изкачи на 4-то място в класирането с актив от 34 точки. Освен победата в споменатите 3 мача, Наполи успя да се отпуши, като отбеляза общо 13 гола.

Със 7 попадения в последните 2 мача, Дрис Мертенс затвърждава мястото си на върха на атаката. Белгиеца трябва да продължи възходящата си форма, тъй като от януари се очаква привличането на Леонардо Паволети от Дженоа и завръщането след контузия на Аркадиуш Милик. Другия контузен в лагера на Наполи е Калиду Кулибали. Предвид силното представяне в последните срещи, Маурицио Сари няма намерение да прави промени в стартовия си състав.

Фиорентина загатна за проблеми в последните си 2 мача. Наполи от своя страна се намира в най-добрия си период от началото на сезона в Серия А. Водени от блестящия Дрис Мертенс, гостите едва ли ще пропуснат да си тръгнат с трите точки от Флоренция.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Наполи @ 2.10 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации