19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фиорентина – Удинезе (11 фев 2017) Серия А, прогноза

Фиорентина е домакин на Удинезе в мач от 24-тия кръг на Серия „А“. Двубоят е на 11 февруари, събота, от 21:45 часа наше време на „Стадио Артемио Франки“ във Флоренция.

Фиорентина допусна тежка загуба от Рома с 0:4 в средата на седмицата. „Виолетовите“ излезнаха на „Олимпико“ без своята звезда Никола Калинич и донякъде поражението бе очаквано. Рома не остави шанс на Фиорентина през целия мач и ги надигра тотално. Сега Фиорентина трябва да се върне на победния път, ако иска да остане в добра позиция за класиране в Лига Европа.

Към този момент тимът от Флоренция е на осмо място с актив от 37 точки, колкото има и седмия Милан. Изоставането на Фиорентина до петото място е пет точки и евентуален успех в предстоящия мач срещу Удинезе може да съкрати дистанцията. На собствен терен възпитаниците на Пауло Соуса са непобедени през този сезон, но пък регистрираха шест равенства и това е причината да са по-назад в подреждането.

Гостите от Удине заемат 12-та позиция с актив от 29 точки. След изиграването на 23 кръга можем спокойно да кажем, че те доиграват сезона. Удинезе нямат шанс за класиране в Лига Европа, тъй като изостават на 13 точки от Интер, а преднината им пред зоната на изпадащите е цели 15 точки.

В миналия кръг Удинезе направи нулево равенство като гост на Киево, а преди това спечели три точки у дома срещу Милан. Успехът над „росонерите“ сложи край на серията им от три поредни загуби в първенството и донесе спокойствие в лагера на „черно-белите“. Очаквам те да излезнат без напрежение в предстоящия мач, но пък мотивацията ще бъде по-голяма за Фиорентина, който има шанс за място в челните позиции.

„Виолетовите“ са във впечатляваща серия от девет поредни победи у дома срещу Удинезе. През миналия сезон те спечелиха с 3:0. Смятам, че тимът на Пауло Соуса ще се реваншира на феновете си за загубата от Рома и ще грабне трите точки в този мач.

Прогноза: 1 @ 1.66 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации