18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фиорентина – Ювентус (15 яну 2017) прогноза, Серия А

Фиорентина и Ювентус излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 15.01.2017г. (неделя) от 21:45 часа българско време на стадион Артемио Франки, а главен съдия на мача ще бъде Лука Банти.

Фиорентина си осигури класиране напред в турнира за Купата на Италия след трудна победа с 1:0 над Киево през седмицата. Виолетовите нямаха мач от първенството през миналата седмица, тъй като двубоя им с Пескара бе отложен. Така момчетата на Пауло Соуса ще бъдат свежи за предстоящото дерби с Ювентус.

Давиде Астори и Борха Валеро имат леки контузии, които обаче едва ли ще им попречат да вземат участие в мача. Така Пауло Соуса ще има всички свои футболисти на разположение за мача с лидера Ювентус. В последните дни се заговори за трансфер на Никола Калинич в китайски клуб, но засега нападателя остава във Флоренция и на него ще се разчита да бележи голове в неделя вечер.

Ювентус се справи трудно с Аталанта с 3:2 през седмицата и също като Фиорентина продължава напред за Купата на Италия. Бианконерите стартираха годината с убедителна победа срещу Болоня в Серия А и продължават да крачат безгрешно към поредното си скудето.

Мехди Бенатия и Марио Лемина ще вземат участие в турнира за Купата на Африканските нации и не са на разположение на Макс Алегри. Алекс Сандро се възстанови от контузия в глезена, но едва ли ще попадне сред титулярите. Проблем за Макс Алегри е позицията на десния бек, където с травма е Дани Алвеш, а резервата Стефан Лихтщайнер е наказан. Така вдясно на отбраната на бианконерите ще видим младия Даниеле Ругани. В предни позиции, Старата госпожа отново ще заложи на Гонзало Игуаин и Пауло Дибала, а Марио Манджукич ще остане на скамейката.

Ювентус показа добра форма от началото на годината. Бианконерите знаят как се печелят такива мачове и ще направят всичко възможно да си тръгнат с 3-те точки от Флоренция.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус @ 1.83 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации