9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ФК Краснодар – Шалке 04, Лига Европа – Група I (20-окт-16)

В третия кръг от групите на Лига Европа, един срещу друг излизат отборите на ФК Краснодар и Шалке 04. Двата отбора са лидери в групата с пълен актив от точки, а заедно с тях без спечелена точка са тимовете на Ница и Ред Бул Залцбург.

ФК Краснодар и Шалке 04 играят в четвъртък, 20 окт 2016, от 20:00 часа българско време на стадион „Краснодар“.

КраснодарДомакините се представиха с една идея по-добре от своя съперник днес Шалке в изминалите два кръга. Освен това Краснодар атакува сериозно и в родния шампионат, където записаха осем поредни мача без загуба. Краснодар все още изостават от Топ 3 в първенството, но за момента ще концентрират всичките си сили именно в Лига Европа. Срещу Шалке, домакините нямат официално игран мач в европейски турнири, а като цяло не се справят добре с тимове от Германия.

В изминалия кръг, който се изигра тук Краснодар бяха безмилостни срещу отбора на Ница, побеждавайки ги с 5-2. Определено са домакински отбор и ще дадат всичко най-добро от себе си срещу Шалке 04, макар и в състава им този път ще отсъства един от основните голмайстори Смолов.

Шалке 04Шалке 04 започнаха да подобряват играта си, като доказателство за това са последните четири мача, в които не допуснаха загуба. Имат отлични шансове да се издигнат в немската Бундеслига, а и да прескочат групите на Лига Европа.

Впечатление прави, че Шалке пренебрегнаха случващото се в Бундеслигата и тук играят като съвсем друг отбор. След като бяха на дъното на шампионата, отбора не се затрудни с победа над Ница, а в последния кръг от турнира дори убедително заявиха намерението си да продължат напред с 3-1 над Ред Бул.

За предстоящото гостуване аут остават нападателите Емболо и Ерик Максим Чупо-Мотинг, което ще създаде сериозно проблеми пред Маркус Вайнцийрл, и ще наклони везните в полза на домакините от Краснодар.

Прогноза: 1 @ 2.40 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации