12.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Волфсбург – Херта, прогноза

Волфсбург – Херта / Бундеслига: интересен се очертава предстоящия сблъсък между двата отбора заемащи противоположни позиции във временното класиране на немската Бундеслига. Домакините са втори във временното класиране, а гостите предпоследни, като ги делят цели 23 точки. Волфсбург играят изключително силни мачове у дома, като от дълго време не познават вкуса на загубата. В същото време Херта Берлин е в отчайващо положение и макар да успя да спечели преди два кръга, веднага допуснаха поражение в изминалия кръг от намиращия се в пряка близост до тях отбор на Фрайбург. Най-интересното е, че Херта се наложиха над Волфсбург в началото на шампионата, и в общи линии в последните срещи между тях победител са именно те.

Двубоя Волфсбург – Херта ще се изиграе тази неделя 22 февруари от 18:30 часа българско време. Срещата можете да гледате онлайн на живо в сайта на Betfair.

Волфсбург
Домакините имаха тежка програма в последните два месеца, но това не им попречи да запишат добри резултати и да си осигурят второто място във временното класиране. Още няколко победи делят Волфсбург от гарантиране на участие в Шампионска лига, тъй като водят пред третия с 8 точки. Отбора игра през седмицата и в 1/16 финалите на Лига Европа, където записаха поредната си победа.

В изминалите срещи от Бундеслигата Волфсбург успяха да се наложат и над лидера Байерн Мюнхен с категорична победа от 4-1, а последния кръг изиграха зрелищен мач с Леверкузен, завършил 4-5 в полза на „вълците“. Луис Густаво отново е аут, заедно с Хънд и Виейриня.

Херта
Гостите нямат никакъв късмет и точно когато се нуждаят от свежи точки за да се измъкнат от опасната зона им се падат силни съперници. След лошите резултати наскоро падна главата и на треньора на отбора. Надеждите на Херта за поне точка на „Фолксваген Арена“ тотално пропадат, тъй като отбора излиза бе редица от титулярните си играчи. Аут са Александер Баумйохан, Толга Джиерджи, Енис Бен-Хатира, Мариус Герсбек, Йохан ван ден Берг и Руне Йорщайн.

Волфсбург са абсолютни фаворити в този мач. Макар и малко уморени от представянето им в Лига Европа трудно ще допуснат Херта да ги победят у дома. Възможно е Херта да отбележат някой попадение във вратата на Диего Беналио, но със сигурност ще получат повече във своята.

Прогноза Волфсбург – Херта: Над 2,5 гола @ 1,70 коефициент Betfair

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации