13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фрайбург – Байерн Мюнхен (20 яну 2017) прогноза, Бундеслига

Фрайбург и Байерн Мюнхен излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на немската Първа Бундеслига. Двубоя ще се изиграе на 20.01.2017г. (петък) от 21:30 часа българско време на стадион Шварцвалд, а главен съдия на мача ще бъде Мануел Графе.

Фрайбург завърши миналата година с успех над Инголщад като гост с 2:1. Така момчетата на Кристиан Страйх продължават доброто си представяне през сезона, като заемат 8-мо място с актив от 24 точки. Старта на годината за Фрайбург обаче е труден и ще видим дали отбора е готов да запази доброто темпо от есента.

Проблемите в състава на домакините е контузиите на Амир Абраши, Марк Оливер Кемпф и Георг Нидермайер. Под въпрос за мача е и Саглар Союнчу, който ако не бъде възстановен навреме в центъра на защитата ще стартира Марк Торехон. Максимилиан Филип пък излекува травма и ще стартира по дясното крило на атаката на Фрайбург.

Байерн завърши годината с класика 3:0 срещу преследвача Ред Бул Лайпциг. Така баварците дръпнаха събраха актив от 39 точки и взеха преднина от 3 преди началото на втория дял на шампионата. Сега Байерн стартира годината на стадион Шварцвалд, където миналия сезон допусна изненадваща загуба с 2:1.

Баварците ще бъдат до февруари без Жером Боатенг, който има контузия в рамото. Срещу Фрайбург няма да видим и халфа Тиаго, който получи травма по време на подготвителния лагер в Катар. С леки контузии са и Артуро Видал и Кингсли Коман, които най-вероятно ще ги извадят от групата. Така Карло Анчелоти ще заложи на 4-2-3-1, като в центъра на полузащитата ще действа универсалният Джошуа Кимих.

Байерн ще търси задължителна победа за да запази темпото от края на 2016-та година. Фрайбург пък не е вкарвал само в едно от 7-те си домакинства през сезона. С оглед на това може да очакваме втория дял на шампионата в Бундеслигата да стартира с голова фиеста на стадион Шварцвалд.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола @ 1.53 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации