8.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фрайбург – Ред Бул Лайпциг, Бундеслига, петък – 25 ноември

Фрайбург и Ред Бул Лайпциг излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на немската Бундеслига. Двубоя ще се изиграе на 25.11.2016г. (петък) от 21:30 часа българско време на стадион Шварцвалд, а главен съдия на мача ще бъде Бенямин Бранд.

Фрайбург загуби гостуването си на Майнц с 4:2 преди седмица. Това бе втора поредна загуба за червено-черните в Бундеслигата, която ги прати на 10-то място в класирането с актив от 15 точки. Сега момчетата на Кристиан Страйх ще имат нов труден мач срещу изненадващия лидер в първенството на Германия.

Кристиан Гюнтер пропуска срещата заради наказание. От групата на Фрайбург заради контузии ще отпаднат още Хавард Нилсен, Йонас Мелферт, Лукас Кюблер и Марк-Оливер Кемпф. Мястото на левия бек на наказания Кристиан Гюнтер ще заеме Йонас Фьоренбах. Мик Франтц ще бъде предпочетен пред Онур Булут и Яник Хаберер на десния халф. Фрайбург ще заложи на по-дефанзивна схема на игра – 4-4-1-1, като ще се опита да изненада своя съперник на контраатаки.

Ред Бул Лайпциг стигна до страхотен обрат срещу Байер Леверкузен преди седмица. Новаците изоставаха с 2:1 на полувремето, но стигнаха до успех с 3:2, който бе 6-ти пореден за тях в Бундеслигата. Така Ред Бул Лайпциг изненадващо излезе еднолично начело в класирането с актив от 27 точки, на 3 пред хегемона в Германия – Байерн Мюнхен.

В отсъствието на контузения титуляр Бернардо на десния бек на защитата на Лайпциг отново ще стартира Стефан Илсанкер. Заради травма гостуването на Фрайбург пропуска и Лукас Клостерман. Марсел Шабицер ще започне на десния халф, а Доминик Кайзер ще остане резерва. Треньора на Лайпциг Ралф Хасенхутл няма никакви поводи да прави промени в своята стартова единадесеторка.

Фрайбург играе стабилно на своя стадион, но сега приема много силен опонент. Новака Лайпциг е в серия от 6 поредни победи в Бундеслигата и едва ли ще спре своя устрем точно сега ще сега.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: РБ Лайпциг @ 1.90 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации