13.2 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Франция – Аржентина Прогноза

ФРАНЦИЯ – АРЖЕНТИНА
Световно първенство – 1/8 финал
Събота, 30 юни 2018 г., 17:00 ч.
Виж всички заложи в efbet

ФранцияАржентина: първият осминафинал на Световното първенство в Русия е между Франция и Аржентина. Необичайно явление е мач в толкова ранна фаза, на световни финали, за тези два тима, но колебливата игра на “гаучосите” им отреди подобен съперник. Срещата е насрочена за съботния следобед и ще се проведе на арената в град Казан.

“Петлите” пестеливо, но закономерно достигнаха до осминафиналите. След две минимални победи над Австралия и Перу те си гарантираха участие в следващия етап, а хиксът с Дания им подсигури първата позиция. Работата на Дидие Дешан бе оценена от френската футболна федерация, която предложи нов договор на 49-годишния специалист. По този начин той спокойно ще работи над своя състав, без да обмисля бъдещето си.

Работа във френската селекция има, поне това стана ясно от груповата фаза. Франция не убеди с показаното на терена, че пристига в Русия за световната купа. Халфовата линия не бе сработена, което доведе до бавно изнасяне на играта и бледи постъпателни действия, а възможностите пред Оливие Жиру и Антоан Гриизман бяха сведени до минимум.

Това не бива да се случва в предстоящия осминафинал, тъй като Аржентина е отбор от друга класа, макар че не го затвърди в изминалите срещи. Проблемът в аржентинския отбор е от близо две години. “Гаучосите” разполагат със силни офанзивни състезатели, но те не биват подпомагани от съотборниците в по-задни позиции. Хорхе Сампаоли също допусна големи грешки в титулярните единайсеторки, с които стартира. Ако Аржентина не премине осминафиналите, Сампаоли най-вероятно ще се раздели с треньорския пост.

Дотук всичко премина благополучно за южноамериканци. Те стартираха решаващия мач с Нигерия от последното място, но след минималния успех и победата на Хърватия в другия мач се добраха до финалната фаза на турнира.

Със сигурност това ще бъде един от най-интересните осминафинали. Поставяме големи очаквания към двата отбора и се надяваме те да ги оправдаят. Най-стойностен залог, според нас, е търсенето на попадения в двете врати. Аржентина изпитват сериозни проблеми в защитната фаза, докато в предни позиции разполагат с играчи, като Меси, Ди Мария и Игуаин, които могат да решат мача във всеки един момент. Меси е време да излезе от лошото си моментно състояние, а какъв по-добър начин от осминафинал срещу Франция.

Прогноза Франция – Аржентина: Франция @ 2.45 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 15:00 ч. на 30.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации