9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Франция – Хърватия Финал

ФРАНЦИЯ – ХЪРВАТИЯ
Световно първенство – Финал
Неделя, 15 юли 2018 г., 18:00 ч.
Топ коефициенти в efbet

Финалът на световното първенство е тази неделя, от 18:00 на “Лужники” в Москва. В спор ще влязат непобедените селекции на Франция и Хърватия. Кой ще вдигне трофея насред руската столица, остава да разберем.

Французите достигнаха по-благоприятно до този решаващ сблъсък. Осигуриха си първото място в група C, а след това спечелиха всички елиминационни мачове в редовните 90 минути. Пътят на хърватите бе доста по-трънлив. Избраниците на Златко Далич финишираха на лидерската позиция в своята група, но във всички мачове от фазата на елиминациите трябваше да играят продължения, а на два пъти се стигна до изпълнение на дузпи.

От двата лагера новините са повече от добри. Контузени и наказани състезатели няма, което дава възможност на селекционерите да разчитат на всичко най-добро. Дидие Дешан не обича експериментите, така че от него отново очакваме същата схема на игра, в която Жиру е подпомаган от Гриизман и Мбапе. Тази стратегия не се увенча с нужния успех, но френският специалист на няколко пъти обясни, че за него е важна ефективността, а не моментните индивидуални прояви.

Златко Далич е треньор, който прави ротации в своя състав. Натрупала се е умора сред неговите момчета, но едва ли точно в този момент ще предприеме кардинални промени. По-скоро ще се довери на обичайната единайсеторка. В центъра на терена ще започнат Модрич, Ракитич и Брозович. По двете крила ще оперират Перишич и Ребич, а на върха на атаката ще бъде героя от мача с Англия – Марио Манджукич.

Най-гледаното спортно събитие на планетата изглежда обещаващо ден, преди неговото начало. Срещат се два европейски отбора, които заслужиха мястото си на финала. Букмейкърите очакват Франция да вдигне титлата в неделя, но най-правилното решение е да се потърси по-ниска линия на головете. Франция и Хърватия практикуват добър дефанзивен футбол, а той със сигурност ще влезе в действие тази неделя.

Прогноза Франция – Хърватия: Под 2,5 гола @ 1.44 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 10:00 ч. на 14.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации