7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболна прогноза за Наполи – Ювентус

Наполи - ЮвентусФутболна прогноза за предстоящия сблъсък между отборите на Наполи и Ювентус. Двата отбора се изправят в директен спор за титлата този петък (01-03-2013) от 21:45 часа. Крайният резултат от този двубой може да предреши първенството до голяма степен или да го направи още по-интригуващо.

Ювентус навлиза в серия от тежки мачове, през които трябва да премине, ако иска да защити титлата си от миналия сезон. Първият от тях, е тази седмица и затова, е от изключително голямо значение за „Старата госпожа” да не загуби директния сблъсък с основния си конкурент за титлата, за да може да излезе с по-голямо самочувствие в дербитата с Милан, Лацио и Интер.

За домакините от Наполи този двубой е златен шанс да се стопи разликата между двата отбора,тъй като в противен случай ще трябва да разчитат на евентуални грешки на съперника си в оставащите мачове, а предвид формата, която демонстрират „торинци“, то едва ли ще бъдат много до края на сезона.

И двамата треньори нямат сериозни кадрови проблеми за този двубой и ще могат да разчитат на всичките си звезди. Единственият отсъстващ за домакините ще бъдат Гамберини, докато за Ювентус участие в този двубой няма да може да вземат трайно контузените Симоне Пепе и Никълас Бентднер, въпреки че според лекарите участието на Видал, Касерес и Киелини, е под въпрос, то най-вероятно ще ги видим в игра и това, е поредния хитър ход от страна на Антонио Конте, с който цели да заблуди противника.

Със сигурност ще станем свидетели на поредния зрелищен двубой между двата отбора, който обаче според мен ще остане без победител. Равенството перфектно устройва гостите и едва ли ще се хвърлят на всяка цена да търсят победата и спокойно ще чакат своя шанс, докато за Наполи всичко, освен победа би било означавало край на шампионските им амбиции, но въпреки, че се представят много силно като домакини, не мисля, че имат възможностите да детронират шампионите от първото място.

Футболни прогнози Наполи – Ювентус:

  • Равен
  • Под 2,5 гола
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации