6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Футболни прогнози: Астън Вила – Ливърпул

Прогнози Висша Лига Англия
Футболни прогнози от Английската Висша Лига

Астън Вила срещу Ливърпул, е единствения двубой в неделя от английската Висша лига.

Двата отбора определено не се намират в най-доброто си състояние, в което сме ги виждали. При домакините положението е доста по-критично и за първи път от доста години насам са изправени пред реалната заплаха да изпаднат от елита. След напускането на Мартин О’Нийл всичко в лагера на Вила се срути и от тогава насам „виланите“ са изпаднали в тежка криза, на която все още не и се вижда края.

При Ливърпул пък положението е едно и също от няколко години. В началото на всеки сезон афишират, че ще се борят за едно от местата даващи право на участие в Шампионска лига, но в крайна сметка дори не успяват да се класират за Лига Европа. Най-големият проблем на Ливърпул, е факта че губят лесни точки срещу далеч по-слаби противници, което им коства сериозното изоставане от ТОП 4 местата.

Все пак Астън Вила се намират във възходяща форма и лека-полека успяха да се измъкнат от дъното на таблицата. След поредица от силни мачове, Вила прибави доста ценни точки към актива си, но въпреки това все още не са си гарантирали оставането в елита, тъй като се намират само на две точки от опасната зона.

Ливърпул показаха старата си слабост и след поредица от силни мачове срещу Суонзи, Тотнъм и Уигън, бяха разпилени от „светците” в последния им двубой от първенството през миналата седмица. Въпреки всичко, очаквам гостите да се вдигнат и да добавят нови три точки към актива си. Футболистите на Брендън Роджърс от мач на мач все повече заприличват на отбор и вкарват не малко голове, така, че аз бих заложил на победа за Ливърпул в този двубой.

Най-играни знаци за двубоя Астън Вила – Ливърпул:

Всички опции посочени по-горе могат да бъдат намерени в Efbet, а ако нямате регистрация, при нова такава ще получите 100% бонус в размер на вашия депозит!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации