6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Футболни прогнози за днес – Висша Лига 06.10

Футболни прогнози от седмия кръг на Английската Висша Лига:

Футболни прогнозиЧелси – Норич: Прогноза Челси

Челси заемат първо място във временното класиране, но имат крехка преднина от само три точки. Плътно зад тях се намират Евертън, следвани от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Тотнъм. Срещу Норич не трябва да имат никакви проблеми. Единствения път, когато Норич са си тръгвали от Стамфорд Бридж с три точки е през далечната 1993 година и оттогава насам следват само победи за Челси. Освен това Норич играят един много лош сезон без да познават още вкуса на победата. В полседния кръг пък бяха респектирани от Ливърпул на собствения им стадион с резултат 2:5 така че не виждам как ще спрат „сините“ в Лондон.

Манчестър Сити – Съндърланд: Прогноза Манчестър Сити

Манчестър Сити имаха тежка седмица и записаха поредица неуспехи в Шампионска лига. Явно не са готови за турнира, а и групата им е съставена само от Шампиони. Допуснаха и груби грешки във Висшата лига след нелепите равенства срещу Ливърпул, Стоук Сити и Арсенал. Все пак нямат още загуба във висшата лига, но тези три равенства ги отдалечиха от първото място с четири точки. През седмицата отбора участва в групите на Шампионска лига и с голям късмет се спаси с равенство в последните минути на мача срещу тима на Борусия Дортмунд. Съндърланд пък почиваха през седмицата, нямат все още загуба, но са с цели четири равенства през сезона. Стивън Флетчър се развива много добре в отбора и е реализатор на почти всичките голове на Съндърланд през новия сезон. Последния сблъсък между двата отбора бе в миналия сезон, когато Съндърланд успя да вкара цели три гола в мач завършил 3:3.

Суонзи – Рединг: Под 2,5 гола

Суонзи и Рединг са два отбора доста равностойни в представянето си. Все пак Суонзи са с доста добри показатели от Рединг и имат две победи, равенство и три загуби. Рединг нямат все още победа, пропуснаха и един кръг и като цяло са с три загуби и две равенства. Като цяло Рединг успя да победи само два отбора за изминалите 20 мача, което ме кара да се насоча към единицита, макар че могат и да сътворят някой равен.

Уест Бромич – КПР: Прогноза Уест Бромич

Уест Бромич правят силен старт. Намират се на шесто място и са сред топ отборите в Лигата. КПР пък са точно на дъното на таблицата, нямат нито един успех и само две точки от две ремите. КПР имат само един успех в близките години срещу Уест Бромич тук, докато останалите мачове са все в полза на домакините. Срещите между тях са белязани с доста голове, като някой от резултатите са 3-2, 5-1 и т.н. Уест Бромич няма да пропуснат да спечелят трите точки, но като че ли по-сигурно е опцията над 2,5 гола.

Уигън – Евертън: Над 2,5 гола

Евертън едва ли са мислели че ще бъдат на второ място във временното класиране и сега ще трябва доста да се потрудят за да запазят позицията си. Уигън са добре познат и удобен съперник за Евертън, като шанса на гостите да запазят второто си място остава голям. Уигън са само с една победа досега в сезона, но пък имаха нелека програма. Могат да изненадат всеки един отбор, така че Дейвид Мойс ще има трудна задача тук на Либърти. Два пъти подред тук отборите завършват наравно след 1-1, така че време е за поне още гол между отборите!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации