8.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за днес 03.10.2012

Футболни прогнози за днес – Шампионска лига 03.10.2012

Футболни прогнози за днесМанчестър Сити – Борусия Дортмунд: Прогноза Гол/Гол @ 1,85

Продължаването напред в Шампионска лига на Манчестър Сити засега остава под въпрос. Отборa попадна в една от най-тежките групи през този – все шампиони в първенствата си – Борусия Дормтунд, Аякс и Реал Мадрид. Засега преди изиграването на този втори кръг Реал Мадрид и Борусия Дортмунд са с по три точки, а Аякс и Манчестър Сити с по нула точки. Аякс е един от сигурните аутсайдери, тъй като ще играят срещу Реал Мадрид, а Манчестър Сити трябва да търсят задължителна победа над немския шампион Борусия Дортмунд. За този важен мач Манчини ще има доста проблеми свързани с отсътвието на Майкон, Ричардс и Родуел. Борусия Дортмунд пък имат незначителни липси преди срещата, като единствено няма да са на линия Аломерович и Марвин, които имат достойни заместници. През почивните дни Борусия Дортмунд и Манчестър Сити записаха победи, така че поне имат положителен заряд. Няма информация за предишни гостувания тук на Етихад на Борусия Дортмунд, но определено на гражданите няма да им е лесно. Голове обаче не изключвам и затова прогнозирам попадения и в двете врати!

Шалке – Монпелие: Прогноза Шалке @ 1,60

В група Б на Шампионска лига Шалке приемат на Велтинс отбора на Монпелие. Другите два отбора от групата са Арсенал и Олимпиакос, а положението преди втория кръг е 3 точки за Арсенал и Шалке и 0 за Монпелие и Олимпиакос. Шалке винаги са играли силно на своя земя, а Монпелие са новаци в турнира на богатите и определено трудно ще прескочат групите. В Лига 1 на Франция завършиха на първо място през миналия сезон, но сега за изминалите няколко кръга не се представят по шампионски. Смятам, че Шалке ще преминат през тях без никакви проблеми и ще си осигурят шест точки, макар че и Арсенал трудно биха се издънили срещу гръцкия тим.

Андерлехт – Малага: Прогноза Над 2,5 гола @ 1,75

Андерлехт приема Малага в мач от група В на Шампионска лига. Домакините имат участия в турнира, но за Малага тази надпревара е непозната и те за първи път мерят сили сред най-силните тимове в Европа. Това обаче не им попречи да оглавят временното класиране в групата и те са единствения тим към момента с актив от три точки, след като надиграха у дома Зенит с 3-0. Андерлехт пък завършиха наравно срещу Милан и имат  по една точка с росонерите. Малага освен с добрата си игра тук, заемат второ място и във временното класиране в Примера Дивисион – нещо, нехарактерно за тях.

Порто – Париж Сейнт Жармен: Прогноза ПСЖ @ 3,10

Най-интересния мач тази сряда от Шампионска лига за мен е двубоя между Порто и ПСЖ. Порто надиграха Динамо Загреб с 2-0 като гости, а ПСЖ постигнаха убедителен успех над Динамо Киев с 4-1. Фаворит са за излизане на първо място в групата и аз нямам никакво съмнение за това. Започнаха неубедително сезона във Франция, но селекцията им започна да казва своето. Порто пък вече не са този отбор, който сме свикнали да гледаме. Вече са без основния си двигател – Хълк и Перейра, като на тяхно място не закупиха нищо качествено. ПСЖ пък нито разпродадоха играчи, а точно обратното снабдиха се с едни от най-големите футболни звезди. Карло Анчелоти пък е на поста старши треньор и очакванията към него са големи. Порто и ПСЖ играха един срещу друг тук през 2004 и завършиха 0-0, но оттогава насам разликата в класите на двата отбора е огромна!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации