9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес – 10 фев 2017

След успешния удар на правата колонка от вчера (09 фев), продължаваме с поредната серия от футболни прогнози:

Карабукспор – Бешикташ
Прогноза: 2 @ 1.62

Четирите поредни победи мигновено върнаха Бешикташ на върха в класирането и тимът е на прага на първата си защита на титлата от страшно дълго време насам. Едно е ясно, този отбор заслужава да го стори, понеже практикува много зрелищен футбол и носи наслада на феновете. Наставникът Гюнеш има привилегията да разчита на играчи от топ-ниво, каквито безспорно са Куарешма, Бабел, Озякюп, Талиска, Йозбилис и др. Тимът се възползва и привлече още няколко футболисти, с които целеше повишаване на качеството и го постигна. Карабукспор може да създава главоболия и за най-силните в лигата и Бешикташ го изпита на свой гръб. Само преди 3 седмици тимът загуби визитата си на същия този стадион, но тя беше от турнира за купата на Турция. Първенството е единствената привилегия за шампионите, които ще направят нова голяма крачка към защита на трофея си.

Наполи – Дженоа
Прогноза: над 2.5 гола @ 1.44

Зрелищният тим на Наполи излиза за нова продукция с типичния си почерк. Когато се говори за този тим вече веднага се правят релации за много голове и много, много динамичен футбол. Два от последните три сблъсъка с участието на тима приключиха с малко голове като това беше счетено за сериозна изненада. Погледнато по-мащабно се вижда всичко – точно и ясно. Точно тези две срещи са единствените в обхвата на последните 10 двубоя с участието на Наполи, които са приключили с вкарването на 2 или по-малко попадения. Дженоа е друг тим, обичащ да прави голови спектакли. Разликата спрямо Наполи е, че в повечето случаи „грифоните“ са на губещата страна. Това обаче по никакъв начин не ги спира да носят радост на любителите на головете. Цели 4 от предходните им 5 сблъсъка приключиха с извънредно висока резултатност. Общо 22 гола паднаха за този период, което прави по над 4 на мач. Двата тима изобщо няма да избягат от тази поредица и за кой ли път ще се докажат като част от най-резултатните в Серия А.

Бенфика – Арука
Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.60

Бенфика започна да прави грешки, които натежават все повече в спора за титлата. Това се харесва единствено на „драконите“ от Порто, които съкратиха пасива си до само една точка и вече чакат следващият случай, в който Бенфика няма да спечели, за да могат окончателно да се изкачат на първото място. Провалът срещу Сетубал в края на януари беше шокиращ за лисабонския колос, който беше свикнал да стига до рутинни победи в такива случаи. Точно тогава съперникът намери начин да противодейства и да направи една приятна услуга на „драконите“. Въпреки това Бенфика държи титлата в ръцете си. Водачът в подреждането ще е много оптимистично настроен към домакинството си на Арука и ще гони не просто победата, а изразителна такава. Всичко това е основно с цел натрупване на психологически бонус, който да бъде използван в задаващия се само след седмица първи двубой от 1/8 финалите в „Шампионска лига“. Жонас, Митроглу и Пици ще всеят смут в отбраната на Арука, която няма да се чувства никак комфортно на „Луж“.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации