18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози акумулатор залог за днес – 12 май 2017

Дънди Юнайтед – Мортън
Прогноза: 1 @ 1.62

„Танадис парк“ приема Мортън, който остава категорично на втори план в спора за достигане до полуфиналите в плейофите за място в елита. Същият този тим беше на ниво, но само в първите 45 минути на първата среща, която завърши с победа за Дънди Юнайтед с 1:2. Два гола на чужд терен, осъществен обрат след паузата и общо взето доближаване до следващия кръг. Такъв триумф създава страшно добро настроение, което ще стои в основата на втора паметна битка с Мортън. Гостуващият тим отстъпи в последните 3 случая, в които напускаше дома си, а идният също ще влезе в тази графа.

ЦСКА Москва – Арсенал Тула
Прогноза: под 1.5 първо полувреме @ 1.44

На пръв прочит елементарна задача за домакините – да победят 15-ия в таблицата, но всъщност няма да е точно така. Арсенал Тула е във възход, печелейки два от последните си три сблъсъка в лигата и вече е отправил погледа си към спасителния бряг. Точка или три биха могли да свършат прекрасна работа на гостите и да пратят сезона им в коренно различно русло, което да ги отведе и до спасението. Непрестанните удари по тях, довели до утвърждаването им в дъното, са изцяло вследствие играта като гост – едва 3 точки (3 ремита) в 14-те излизания от собствения стадион и само 5 вкарани гола – по около един на всеки 3 сблъсък. Казаното дотук за Арсенал Тула е красноречиво, а тимът ще бъде натикан в собствената половина и въпреки това няма да изостава с повече от гол на почивката.

Уест Бром – Челси
Прогноза: 2 @ 1.44

Голям мач за момчетата на Конте, които вземат ли трите точки, ще вземат и титлата. Въпросителните около Челси са само в една зона – тази на вътрешния полузащитник където Канте до последно ще е под карантина, така че в края на краищата може би намиращият се във все по-добра форма Фабрегас ще бъде в стартовия състав. Робсън Кану е твърдо аут от редиците на домакините, докато Филипс и Еванс може би ще попаднат в групата, но ще останат на пейката. Челси е много, много силен гост и това му преимущество отново ще му позволи да направи голяма крачка в желаната посока, която този път ще е и със статут на заключителна такава.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации