7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за Словения – Словакия, квалификации Мондиал 2018

Словения посреща Словакия в мач от група “F” на световните квалификации. Двубоят е в събота, 8 октомври, с начален час 21:45 в Любляна. Тези два отбора в компанията на Англия в групата няма как да са фаворит за първото място, но имат отлични шансове за втората позиция. За второто място обаче ще се бори и Шотландия, която е с пълен актив след първия кръг.

Домакините бяха близо до сериозна издънка на старта на квалификациите за Мондиал 2018, след като изоставаха с 0:2 в Литва, но успяха да си тръгнат с точка от Вилньос. Надали и този резултат удовлетворява словенците, но все пак е по-добре отколкото поражение предвид развитието на двубоя. Това бе четвърти пореден мач без успех за Словения, които загубиха от Турция и Северна Ирландия в контроли, а срещу Швеция направиха 0:0. Единственият им успех бе срещу Македония в март с 1:0 и сега трябва да се върнат на победния път, ако искат да имат добри шансове за втората позиция в група “F”.

Словакия успя да излезе от групите на Евро 2016, което бе успех за страната. На 1/8-финалите те имаха тежка задача и загубиха от Германия с 0:3. Първото изпитание на тима след финалите във Франция бе домакинство на Англия в първи мач от квалификациите за Мондиал 2018. Тимът на Ян Козак загуби злощастно от „Трите лъва“, след като Адам Лалана донесе успеха на гостите дълбоко в добавеното време. Защитникът Мартин Шкъртел пък бе изгонен през второто полувреме и ще пропусне престоящото гостуване в Любляна.

Като гост в европейските квалификации Словакия записа четири победи и загуби веднъж от Испания. Те се справиха с Украйна, Беларус, Македония и Люксембург на чужд терен, допускайки само три гола от тези срещи. Очевидно възпитаниците на Ян Козак се чувстват добре като гости, но в предстоящия мач ще бъдат без ключов бранител като Шкъртел и очаквам доста оспорван двубой, в който да видим и двата отбора да отбележат гол.

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ЗА ДВУБОЯ:

  • НАД 2.5 ГОЛА @ 2.80 [maxbutton id=“24″]
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации