7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за Съндърланд и Манчестър Юнайтед

Manchester United - ReadingСъндърланд посреща почти сигурния шампион Манчестър Юнайтед в среща от 30-тия кръг на английската Висша лига.

Домакините се намират в ужасна форма и вече седем мача подред нямат победа, докато гостите се намират на гребена на вълната и успяха да увеличат разликата между тях и преследвача си Манчестър Сити на цели 15 точки. Едва ли ще станем свидетели на чудото от миналата година, когато футболистите на Роберто Манчини успяха да стопят 8-те точки аванс на „червените дяволи” и буквално в последните секунди на последния кръг на Висшата лига откраднаха трофея под носа на момчетата на сър Алекс Фъргюсън.

Именно поради тази причина смятам, че гостите могат да си позволят да подценят съперника си в този двубой и да позволят на Манчестър Сити да стопи аванса им с няколко точки. Усилено се говори, че сър Алекс Фъргюсън смята да даде почивка на повечето си футболисти, за да ги съхрани за двубоя от ФА Къп в сряда срещу Челси на Стамфорд Бридж. В случай, че тези намерения на Фъргюсън станат реалност, то не би било изненада, ако домакините успеят да измъкнат поне точка от този двубой, предвид факта че по принцип червените дяволи играят трудно срещу този си съперник.

Спокойно може да се потърси изненадата в този двубой и за това аз избирам равенството между Съндърланд и Манчестър Юнайтед при 3,90 коефициент в Efbet!

*Не пропускайте: Имате възможността да грабнете 200 евро бонус за футбол от букмейкъра bet-at-home.com! 50% бонус на стойност до 200 евро! Използвайте Бонус код: “CLB13″

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации