5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози и предложения за залог днес

Ето на какво да залагаме в петък с голям шанс за печалби

Световното първенство се намира в кратка пауза, между груповата фаза и началото на осминафиналите. Поради тази причина, ще трябва да се задоволим със залози на по-непознати клубни първенства, за които нямаме толкова информация, но все пак проучихме достатъчно добре ситуацията за няколко топ залога!

Топ изборът ни за петъчния ден е опцията Гол/Гол в исландския мач между Викингур Олафсвик и Акранас. Това е едва второ домакинство на Викингур, които се намират на третата позиция във временното класиране. Интересен факт е, че седем от първите им осем двубоя са играни на чужд терен. Сега те се изправят пред собствена публика срещу убедителен гост, какъвто е Акранас. Гостите от пристанищното градче все още нямат допуснат гол навън, но тази традиция по всяка вероятност ще бъде нарушена днес.

Друг добър вариант е да се търси знак 1-ца в латвийската среща между ФШ Рига и  Вентспилс от 19:00. РФШ Рига са първи в класирането, като влизат в престоящия мач с шест поредни победи. Вентспилс също не е отбор за подценяване, тъй като в последните години са неизменни участници в евротурнирите, но тук по-правилно е да се заложи на силната домакинска форма, в която се намира тима от столицата.

Ако търсите комбинации, може да добавите първо полувреме 2, на добър коефициент  в мача на Бате Борисов и Торпедо Жодино. „Трактористите“ едва ли ще изпитат проблеми срещу опонент от столицата, а и най-вероятно ще търсят бърза развръзка на срещата, предвид загубата на точки в последните няколко кръга.

Петъчният тираж ни предлага и друга опция за залог. Това е сблъсък от предварителния кръг на Шампионската лига. В него гибралтарският шампион Линкълн Ред Импс домакинства на Дрита от Косово. Линкълн играят много силно на своя земя. Имат само една загуба на свой терен в евротурнирите от Митдиланд. Впечатление прави успехът над Селтик преди 2 години и равният срещу АЕК Ларнака. Косоварският футбол все още не е толкова развит, затова търсенето на Двоен шанс 1Х изглежда добър вариант за този квалификационен двубой при добър коефициент!

Вземи до 100 лв бонус от efbet за Световното!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*виж коефициентите за залози в efbet и направи своя залог още сега!
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации