13.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози: Клуж – Рапид Букурещ

Клуж - Рапид БукурещФутболни прогнози за двубоя Клуж – Рапид Букурещ:

Клуж посреща Рапид Букурещ в последна среща от 23-тия кръг на румънската Лига 1. И двата отбора се намират в средата на класирането, като домакините са на 7-ма позиция с актив от 34 точки, а гостите са точно зад тях с 30 точки. Безспорно и двата отбора не се намират в най-добрата си спортна форма, в която сме свикнали да ги виждаме.

През есенния полусезон Клуж играха в Шампионска лига и бяха много близо до класиране за 1/8 финалите, но само липсата на късмет ги лиши от това, докато положението при Рапид, е далеч по-тежко и с оглед финансовите проблеми, които изпитва отбора, е напълно обяснимо. През този сезон клуба беше напуснат от редица ключови фигури, които предпочетоха да търсят късмета си другаде, отколкото да останат в тима и да намалят значително заплатите си.

Изненадващо, обаче Рапид се представя повече от задоволително и все още, е далеч от зоната на изпадащите, място, което им предричаха по-голяма част от специалистите в северната ни съседка, докато спада в редиците на Клуж, е напълно необясним.  За последните си пет двубоя, домакините имат едва една победа срещу три равенства и една загуба. Въпреки това, обаче те все още имат реални шансове, за да се преборят за местата даващи право на участие в евротурнирите догодина. За да го направят обаче, ще трябва значително да подобрят представянето си, ако искат да заемат едно от тях.

Въпреки, че букмейкърите определят домакините за фаворит, аз смятам, че и двата отбора не се намират в добро състояние и едва ли някой от тях ще успее да измъкне трите точки. Затова моята прогноза, е равен резултат.

Най-често срещани футболни прогнози за срещата:

  • И двата отбора да отбележат
  • Първо полувреме Рапид Букурещ
  • +0,5 Азиатски хендикап Рапид Букурещ
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации