8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Футболни прогнози комбо залог за мачовете от Шампионска лига в сряда

Тотнъм – Борусия Дортмунд

Домакините ще пробват да стартират с успех над Борусия Дормтунд в първата им среща от Група Н. Заедно с тях, в групата попаднаха и тимовете на Реал Мадрид и Апоел. Двубоя се очаква да привлече зрителски интерес, след като „шпорите“ имат да си връщат на „жълто-черните“, поради загубеният осминафинал от Лига Европа през миналата година, когато Борусия Дортмунд победи и в двете срещи с агрегат 1-5. Англичаните пропуснаха предходното издание на Шампионска лига, но сега са тук и имат амбициите да прескочат груповата фаза. През изминалия уикенд футболистите на Маурисио Почетино не почиваха, а постигнаха добър успех в Премиершип след като победиха Евертън с 3-0. В състава на гостите аут остават Деле Али и Муса Сисоко. В лагера на гостите има доста повече кадрови проблеми. Поради различни контузии аут остават Андре Шюрле, Марсел Шмелцер, Марк Бартра, Ерик Дурм, Рафаел Герейро, Себастиян Роде и Юлиан Вайгъл, което бе и основната причина, отбора да приключи наравно срещу Фрайбург през уикенда.

РБ Лайпциг – Монако

Друг особено интересен мач се очаква да е дебюта на РБ Лайпциг в Шампионска лига, където в група G ще се изправят срещу обиграният тим на Монако. Двубоя между РБ Лайпциг и Монако ще е първи официален между тях, което до голяма степен го прави непредсказуем. РБ Лайпциг хвърлиха „бомбата“ в Бундеслигата и завършиха на второ място в крайното подреждане, което им отреди директно класиране в групите на Шампионска лига. Старши треньора Ралф Хазенхютъл явно отново има намерение да изведе отбора си до челни позици както в лигата, така и да се опита в своя дебют да прескочи групите на Шампионска лига. През уикенда РБ Лайпциг записаха втори пореден успех в Бундеслигата и са готови с посрещането на Монако. Монако успяха да се класират до полуфиналите през изминалата кампания, което ги прави един опасен противник. Леонардо Жардим запази голяма част от футболистите си за предстоящото гостуване, което бе и причина за първия им провал в Лига 1, когато отстъпиха от Ница с 4-0. Единствените проблемни играчи в състава на „монегаските“ са Габриел Бошилия и Алмами Туре. В група G заедно с РБ Лайпциг и Монако са и тимовете на Порто и Бешикташ.

Ливърпул – Севиля

Ливърпул е домакин на Севиля в първа среща от група Е на Шампионска лига. Останалите два отбора в групата са Марибор и Спартак Москва, което автоматично прави двойката Ливърпул – Севиля основен претендент за първите две места. След три годишна пауза Ливърпул се завърна в Шампионска лига и това няма да остане незабелязано. Отбора премина през плейофи за класиране, където нямаха проблеми срещу Хофенхайм, надигравайки ги в двата мача с агрегат 6-3. Последната изява на „червените“ в груповата фаза на турнира бе пълен провал, след като завършиха последни в група сред Реал Мадрид, Базел и Лудогорец. Ливърпул стартира обещаващо кампанията във Висшата лига, но през уикенда допуснаха първото си голямо поражение като гости на Ман Сити с 5-0. Севиля понатрупаха опит в турнира, след като са редовен участник вече три поредни издания, а последния път дори се класираха и до осминафиналите. Интересен бе последния двубой между Ливърпул и Севиля от финала на Лига Европа през 2016 година, когато „мърисайдци“ поведоха с 1-0 в първата част, но след това позволиха на испанския клуб да направи пълен обрат и ги победи с 1-3. Днес обаче Ливърпул няма да допуснат тази грешка и ще спечелят макар и трудно този мач.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации