10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози комбо залог за събота – 09 сеп 2017

Ман Сити – Ливърпул
Начало: 09 сеп 2017 г., 14:30 часа
Прогноза: Под 2,5 гола

Ман Сити и Ливърпул дават старт на 4-тия кръг от Премиершип. Двубоя между двата гранда ще се изиграе от 14:30 часа в събота, а победителя от него ще направи сериозна заявка за място в най-горните позиции на лигата. Синьо-червеното дерби доскоро изобилстваше от голове, но напоследък, най-вече в последният сезон Ман Сити и Ливърпул си отбелязаха общо три гола за двата мача. Тази статистика е твърде вероятно да продължи и днес, напук на очакванията за голов спектакъл на Етихад. В лагера на домакините има известни проблеми свързани с участието на редица футболисти в световните квалификации, както и проблем ще се окаже участието на Венсан Компани, които се контузи през седмицата. При Клоп ситуацията е малко по-добра, като най-интересното е, дали ще видим в това дерби Коутиньо, които хем беше контузен, хем участва в мачовете на националния на Бразилия. В крайна сметка, наложената и от двамата треньора защитна формация ще проработи и в този мач. Не очаквайте повече от 1, 2 гола.

Арсенал – Борнемут
Начало: 09 сеп 2017 г., 17:00 часа
Прогноза: 1

Твърда еденица за домакинството на Арсенал над Борнемут. Коефициента е задължителен за отиграване. Топчийте нямат нито едно поражение от този противник, като регистрираха три победи и едно равенство в последните четири срещи между тях, а на фона на последните две загуби Венгер просто няма друг избор. За домакините аут остават единствено Касорла и Чеймбърс. Борнемут е с три загуби от началото на сезона, а като гости са един от най-слабите тимове. Последната им победа далеч от дома е отпреди 10 кръга. В кадрови план „черешките“ нямат сериозни кадрови проблеми, с контузия е само Уилсън.

Стоук Сити – Ман Юнайтед
Начало: 09 сеп 2017 г., 19:30 часа
Прогноза: Гол/Гол

Ман Юнайтед гостува на „Efbet Стейдиъм“, където ги очаква неудобния тим на Стоук Сити. Гостите може и да са лидер в класирането, но Стоук могат да се похвалят с доста добри резултати срещу тях. „Червените дяволи“ нямат успех тук четири поредни мача, а последните две срещи от предходния сезон завършиха наравно. Юнайтед е в сериозен подем и спечели и трите си мача като запази суха мрежата си, но именно срещу отбори като Стоук, „червените“ имат проблеми. Единствения шанс на Моуриньо е да потърси ранен гол и да сломи съпротивата, но домакините умеят да се пазят при това доста успешно. В състава на домакините ще видим в игра новата звезда от Тотнъм – Кевин Вимер, който бе привлечен в самия край на трансферния прозорец. За гостите от Юнайтед аут поради контузия остават Златан Ибрахимович, Рохо и Ашли Йънг.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации