7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози комбо залог за днес – 10 юли 2018

Викингур - ХИК 
прогноза: 2 @ 1.44

Много сериозно предизвикателство се задава за полу-професионалния тим на Викингур (от Фарьорските острови), който имаше няколко съществени проблясъка през последните години, но в общи линии не може да се отлепи от обичайното си ниво. И всичко това е лесно обяснимо, все пак това е тим, който не е, както повечето в тази надпревара, изцяло професионален. Насреща ще има ХИК, който е в разгара на първенството си – едно от нетипично провеждащите се в света. Поради климатичните условия в страната и още няколко други специфики, финландците играят през юли, а същият този тим отново е на първото място в подреждането. Имащ няколко много силни изпълнители в състава си, разчитащ и на отборната им игра, ХИК се  утвърди на първото място в подреждането, което ще позволи съсредоточаване на всички погледи към гостуването на Викингур. То ще бъде спечелено, макар и не с особено голяма разлика.

Алашкерт - Селтик
прогноза: 2 @ 1.25

Противопоставяне между арменски и шотландски тим, от коренно различни ешелони. Участието в този турнир е истинско събитие за домакините, които излизат да се насладят на играта и да видят отблизо съперници от толкова висок калибър. Шотландците ще са главната действаща сила и ще изявят желанието си да контролират случващото се на игралното поле от първата минута. Роджърс и неговите виждания за играта се базират на преобладаващо владение на топката, каквото несъмнено ще видим. „Детелините“ ще установят подобно превъзходство и ще вкарат не веднъж, а поне на два пъти, за да си тръгнат с комфортен аванс към дома и да погледнат все по-настоятелно към следващия опонент, който несъмнено ще е в пъти по-сериозен.

Шкендия - ТНС
прогноза: 1 @ 1.50

Шкендия се изяви на голямата сцена преди година когато направи един мини-фурор в европейските клубни турнири. Тогава тимът дори вкара във врата на великия Милан, като не беше чак толкова далеч от направата на тотална сензация. И с леки темпове, този македонски тим прави известен прогрес, запазването на който зависи до голяма степен от това, което ще се случи в противопоставянето с ТНС. Уелският тим спечели титлата на страната през последния сезон без никакви затруднения, като след изиграването на последния кръг се оказа с 14 точки пред най-близкия съперник. На много места този тим се споменава като Дъ Ню Сейнтс, което е пълното му наименование, но несъмнено липсата му на достатъчно изяви на голямата сцена ще го провалят срещу Шкендия.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации