7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози: Малага – Атлетико Мадрид

Футболни прогнози за Малага – Атлетико Мадрид

Гледай футболната среща Малага – Атлетико Мадрид онлайн на живо само в Efbet

Отбора на Малага посреща втория във временното класиране тим на Атлетико Мадрид в интригуващ сблъсък от поредния кръг в Ла Лига. Малага не успяха да спечелят нито точка в изминалите два мача срещу Атлетико Мадрид, като сега имат възможността да коригират този пропуск.

Срещата се очаква с голям интерес в Испания, като ще се предава директно на живо и в Efbet. Букмейкъра дава приблизително равни шансове за победа и на двата отбора при 2,90 за отбора на Малага, срещу 2,50 за гостуващия тим на Атлетико Мадрид.

Малага се движи добре в лигата, като отбора се характеризира със стабилна игра в защита, но  напоследък нещо се поотпуснаха и отбора на Бетис ги наказа с класическото 3-0 в последния кръг от Примера. За днешния сблъсък аут остават Игнасио Камачо и Серхио Санчес, a Санта Крус ще е начело в нападаението на мястото на контузения Савиола.

Атлетико Мадрид се движи добре в Примера Дивисион и както излгежда със сигурност ще се включат в следващия сезон на Шампионска лига. Освен това отбора успя да продължи и на финал в Купата на Краля, като в последния мач отстрани Севиля. Гостите не бива да оставят шансове на Реал Мадрид, затова ще търсят задължително победата днес. Барселона са твърде далеч, но Реал Мадрид ги преследват плътно.

За гостите Тиаго и Габи остават извън сметките на Диего Симеоне, но пък за сметка на това Фалкао е на линия.

Разликата между Атлетико Мадрид и Реал Мадрид е само една точка, така че макар и трудно това гостуване трябва да бъде спечелено от Атлетико!

*Важно: всички срещи от Примера участват в супер офертата на Efbet за 100% Бонус за Футбол!

Футболни прогнози за Малага – Атлетико Мадрид:

  • Победа за Атлетико Мадрид
  • Над 2,5 гола
  • Гол/Гол
  • Първо полувреме Над 1,5 гола
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации