10.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози Ман Юнайтед – Рединг

Манчестър Юнайтед - РедингМанчестър Юнайтед – Рединг, Висша Лига, 16 март 2013, 19:00 часа.

Манчестър Юнайтед се изправят срещу Рединг по пътя към завоюването на 21-вата шампионска титла, с която се разминаха през миналия сезон по изключително драматичен начин.

Сигурен съм, че всички си спомнят как се развиха нещата, така, че няма смисъл да Ви ги припомняме отново. В момента ситуацията, е подобна, но преднината на Манчестър Юнайтед пред градския си съперник, е по-голяма – цели 12 точки. Това, обаче не трябва да ги успокоява, тъй като до края на сезона има още много мачове и всичко може да се случи, така, че всичко, освен победата в този мач, е равносилно на провал и би дало надежди на Сити, че могат да повторят чудото от миналия сезон, докато ситуацията при Рединг, е горе-долу същата, но само с „малката” разлика, че те се борят за оцеляване и всяка спечелена точка за тях, е на живот и смърт.

В тоя ред на мисли и напук на очакванията и футболните прогнози за лесна победа за домакините, в събота привечер със сигурност ни очаква изключително интересен и здрав сблъсък между два отбора, които ще бъдат решени на всичко, за да постигнат целите си – единия, за да се доближи с още една крачка до мечтаната 21-ва титла, а другия да вземе глътка въздух в борбата за оцеляване.

Разликата в класите, е очевидна за всички и едва ли някой смята, че гостите имат шанс да си тръгнат от „Театъра на мечтите” с нещо повече от почетна загуба. Въпреки това, обаче аз имам известни съмнения, че домакините ще стъпят накриво именно в този мач и затова смятам, че „най-сигурния” залог за този двубой би бил под 2.5 гола, тъй като гостите най-вероятно ще се затворят от самото начало, за да пазят резултата, а домакините изпитват сериозни трудности срещу добре прибрани отбори.

*Проверете всички налични опции за двубоя в Efbet! Възползвайте се от 100% бонус до 100 ЕВРО!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации