Футболни прогнози от Висшата Лига

Уест Хям – Кристъл Палас
Англия, Висша Лига
Събота, 08 декември 2018
Прогноза: 1
Коефициент: 2.25
Залог: 8/10
efbet предлага 100% начален бонус до 100 лв

След успехите над Нюкасъл и Кардиф, Уест Хям се изкачиха до 12-та позиция в таблицата, или на 9 точки разстояние от опасната зона. Имайки предвид и двете изразителни победи с 3-0 и 3-1, „чуковете“ се явяват като фаворит в този мач, при това на добър коефициент.

Междувременно Кристъл Палас допуснаха загуба при гостуването си на Брайтън във вторник, и в тази следваща визита едва ли ще успеят да постигнат нещо. Отбора е само на три точки от зоната на изпадащите, а като гости нямат успех в четири последователни гостувания от Висшата Лига. Кристъл Палас имат само един успех в последните 9 мача от първенството, а срещу Уест Хям не успяват да стигнат до победа при последните им шест сблъсъка.

Арсенал – Хъдърсфийлд
Англия, Висша Лига
Събота, 08 декември 2018
Прогноза: Над 2,5
Коефициент: 1.57
Залог: 9/10
efbet предлага 100% начален бонус до 100 лв

Арсенал продължават да са непобедени след втория кръг на сезона, но не успяха да запазят преднината си в дербито срещу Манчестър Юнайтед през седмицата. Топчийте остават твърдо в Топ 5, а при успех над Хъдърсфийлд ще имат шанса да приключат този кръг пред Челси и Тотнъм.

Хъдърсфийлд отново се върнаха към пораженията, след като записаха три мача без загуба. Хрътките загубиха с идентичен резултат 2-1 от Борнемут и Брайтън, а по всичко личи, че ги очаква трети поред загубен мач. Последното им гостуване на Емирейтс завърши с поражение от 5-0.

Лестър – Тотнъм
Англия, Висша Лига
Събота, 08 декември 2018
Прогноза: 2
Коефициент: 2.00
Залог: 8/10
efbet предлага 100% начален бонус до 100 лв

Лестър нямат загуба в шест поредни мача, но в тях записаха само две победи. В междинния кръг през седмицата отбора завърши 1-1 при гостуването си на Фулъм. Проблема при гостите остава в предни позиции, докато в дефанзивен план отбора значително подобри представянето си. Лестър допусна само три гола в последните шест мача, но продължават да имат доста кадрови проблеми. Аут със сигурност са Винсент Янсен, Муса Дембеле, Давинсон Санчес, Виктор Уаняма и Ерик Ламела, което ще се окаже проблем срещу Тотнъм.

Тотнъм се върнаха след загубата от Арсенал с победа над Саутхямптън. Отбора е трети в класирането и единствените им пропуски от началот на кампанията са по две загуби у дома и като гости. При последните си пет визити тук, шпорите записаха три победи.