9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес – 31 яну 2017

Ливърпул – Челси
Прогноза: 1Х @ 1.40

Ливърпул знае, че допусне ли четвърто поредно поражение цялата кампания ще бъде зачеркната като много, много неуспешна. Все още се прокрадват някакви надежди на многобройните фенове на този безспорно голям английски тим, че спечелването на титла след няколко месеца е възможно, а за да се закачи в спора за върха тимът изпитва крещяща нужда от три точки. Челси е в брилянтна ситуация с вече изграден аванс спрямо всички преследвачи и би се задоволил и с ремито. Този подход на „сините“ може да им изиграе неприятна шега. Ливърпул излиза за мача на сезона си, ще предложи най-доброто с което разполага и ще се увенчае с желания резултат.

Съндърланд – Тотнъм
Прогноза: 2 @ 1.36

Не се вижда как слабаците от Съндърланд изобщо ще се противопоставят на набиращия все по-сериозна скорост тим на „шпорите“. Появиха се няколко неприятни новини за наставника на гостите Маурисио Почетино, който преди няколко дни изяви съмнението си около това дали ще може да разчита на цели двама от най-важните си футболисти за визитата на Съндърланд. Става на въпрос за Кейн и Роус, които са получили някакви травми по време на тренировка в средата на миналата седмица. Въпреки това нагласите са, че те поне ще попаднат в групата за мача. Отпаднаха вече всякакви съмнения около качествата на „шпорите“, които ще бъдат разгърнати и на „Стейдиъм ъф Уайт“.

Арсенал – Уотфорд
Прогноза: 1 @ 1.22

След 4 поредни триумфа и редица поводи за радост тимът на Венгер влиза в кръга твърдо решен най-накрая да свали още от изоставането си спрямо върха. Това няма да е възможно без грешка на Челси, така че Арсенал изобщо не зависи единствено от собствените си изяви. Уотфорд започна да изпада в състояние на безтегловност след като толкова дълго време в шампионата просто не може да вкуси от победата. На практика от началото на 2017-а тимът все още няма победа (в първенството) и падението му в подреждането е лесно обяснимо. Уотфорд отстъпи в 6 от предходните 7 визити във всички надпревари, а тази негативна тенденция ще се запази и след визитата на Арсенал

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации