9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес – 22 фев 2017

Пореден успех на футболните прогнози права колонка с вчерашното издание. Днес мачовете са още по добри и ни очакват големи печалби:

Валенсия – Реал Мадрид
Прогноза: гол/гол @ 1.53

Най-накрая Валенсия стигна до победа и това беше прието като истинско събитие от запалянковците на тима. Самите те много добре разбират колко деликатна е ситуацията около любимия им тим и не изискват постигането на нещо голямо в оставащите кръгове. Всичко, на което те ще се радват, е изнасянето на няколко паметни сблъсъка по възможност гарнирани с някой добър резултат срещу „големите“. Реал Мадрид отива на „Местая“ след 4 поредни победи и най-накрая може да оползотвори една от двете си отложени срещи, за да „дръпне“ с 4 точки пред Барса. „Белия балет“ ще бъде на висота в офанзивен план, но прословутите му слабости в отбрана отново ще се проявят.

Порто – Ювентус
Прогноза: Х2 @ 1.29

Ювентус е по-устремен от когато и да било, за да си проправи път до място сред последните 8 в най-големия футболен турнир на „стария континент“. Радостните мигове за Макс Алеги не спират, като за идния сблъсък той ще може да разчита на всичко най-добро. Има едно минимално изключение – Бонучи и Киелини все още са аут, но вече толкова дълго време тимът играе без тях и може да се каже, че свикна с отсъствието им. Порто ще бъде много сериозно изненадан от безумно високото ниво на опонента, което ще бъде и определящо за крайния изход. Ювентус има такива футболисти, с каквито Порто не може да се похвали и точно някой индивидуален блясък от тяхна страна ще доведе до излизането с едни гърди напред преди реванша.

Севиля – Лестър
Прогноза: 2 (+1.5АХ) @ 1.80

Чудото на европейския и на световния футбол – Лестър организира поредното си пътуване, което няма да премине без нова порция от смесени емоции. Когато става на въпрос за „Шампионска лига“, тимът има с какво да се похвали, макар да е част от надпреварата едва за първи път. Преодоляването на групите беше истинско събитие за момчетата на Раниери, които със сигурност си спечелиха страшно много нови почитатели, макар несполуките в първенството да изобилстват. Лестър отново ще превключи към настроение за игра в „Шампионска лига“, ще отиде до Испания и ще отпътува обратно към Албиона с добър резултат. Това толкова съществено привидно преимущество, отреждано на Севиля от букмейкърите, въобще не трябва да е в такива измерения.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации