8.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Футболни прогнози права колонка за днес – 23 фев 2017

Пореден удар, за пореден път правата колонка футболни прогнози за деня беше успешна, а днес се надяваме серията да продължи..

Тотнъм – Гент
Прогноза: 1 @ 1.33

Няма никакво място за сравнение между качествата на тези два тима. От една страна виждаме тим, наслаждаващ се на престоя си в Топ 4 на Премиършип, а от друга – средняк в белгийската Про лига. Незнайно как, но Гент се поздрави с успеха в първия сблъсък. В реванша няма да има този шанс и ще си тръгне с празни ръце. Ще е чудо ако белгийският тим не бъде разгромен на „Уембли“. През последните няколко дни се спекулираше страшно много с огромния интерес към този сблъсък от страна на феновете на Тотнъм, като това още повече ще амбицира футболистите да разкрият най-доброто от възможностите си. Макар без Ламела и Роус, Тотнъм ще е безупречен и ще спечели битката с Гент.

Рома – Виляреал
Прогноза: гол/гол @ 1.75

От година насам Рома се утвърди като феноменален домакин. Момчетата на Спалети от време на време срещат затруднения при визитите си. Когато става на въпрос за сблъсък на „Олимпико“ обаче те са безупречни. Резултатите им споделят точно това мнение, а перспективите са тази поредица да бъде удължена. За известно време все пак тя може да попадне в пауза, понеже сблъсъкът с Виляреал предразполага към подобно нещо. Италианците ще са загубили мотивация за разкриване на най-доброто от качествата си след като вече го сториха на испанска територия и стигнаха до разгромен триумф с 0:4. Мястото в следващия кръг им е в кърпа вързано и въпреки това ще бъдат активни в реванша, правейки шоу за феновете си.

Копенхаген – Лудогорец
Прогноза: 2 (+1АХ) @ 1.63

Поредицата от силни евро-подвизи за Лудогорец намери края си в домакинството на Копенхаген в София. Това обаче не означава край на участието на „орлите“ в „Лига Европа“. Колкото и песимистични да бяха мненията от техния лагер, надеждите за преодоляване на датския опонент са живи. Желателно е българският тим да прибегне до освобождаване от мислите си за случилото се в столицата преди седмица, когато определено играта не спореше. В редица случаи това е напълно обяснимо, такъв беше и този. Лудогорец може да се върне в играта, като има необходимите качества, за да го стори. Важно за тима на Дерменджиев е да не допуска гол през първата част, а ако това се случи и впоследствие намери вратата на съперника, то възможността за класиране ще е налична и то с пълна сила. Лудогорец ще загърби неуспеха си в първия сблъсък и ще е преобразен в реванша.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации