19.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес – 05 апр 2017

Арсенал – Уест Хям
Прогноза: 1 @ 1.40

Традицията на спора е изцяло еднопосочна – на страната на домакините и това в този случай ще се окаже с голямо значение. Момчетата на Венгер са в една съществена дупка от годината, в която се чувстват толкова неубедителни, колкото и тимовете от дъното на класирането. Серията им е просто неузнаваема, а изходът от тази безкрайно неприятна ситуация ще настъпи в домакинството на Уест Хям. Тимът на Билич действа разпокъсано и много рядко оказва някакъв отпор на големите в страната. Арсенал все още минава за един от тях и по време на 90-те минути на игралното поле ще демонстрира защо това е така. Най-накрая Алексис, Йозил и компания ще „избухнат“, за да оставят вратичката към завършване в голямата четворка леко открехната.

Ливърпул – Борнемут
Прогноза: 1 (-1ЕХ) @ 2.00

Момчетата на Клоп изпитаха неистово удовлетворение от постигнатия смазващ триумф над Евертън. Това беше трета победа за Юрген Клоп срещу „карамелите“ и благодарение на нея немският специалист се превърна в първия наставник на тима с победа във всяко от първите си три големи градски дербита. Това беше и последният мач, минаващ за труден пред „червените“ като в оставащите кръгове почти всичките им опоненти са от втората половина на таблицата. Борнемут няма умението да се отбранява и ще прибегне до друг подход, за да измъкне нещо от тази визита. Момчетата на Хау го постигнаха по-рано през кампанията, но тук няма да е пресилено ако отметнем, че са просто обречени срещу все по-добре смазаната машина с предводител Юрген Клоп.

Суонзи – Тотнъм
Прогноза: 2 @ 1.73

Страшно високо вървят коефициентите за победа на Тотнъм и до известна степен си заслужава да се използват. Причината победата за „шпорите“ да не е толкова сигурна е, че няколко от ключовите им състезатели са с травми. В такова положение са Хари Кейн, Дани Роус и Винсент Уаняма. Последният напусна принудително срещата на тима от миналия кръг, но изследванията показаха, че е напълно възможно да бъде възстановен още за визитата на Суонзи. Момчетата на Клеман ще бъдат принудени да се справят без Йоренте, а липсата на футболист с неговите качества няма как да не окаже влияние. За голямо домакинско съжаление, Тотнъм ще премине успешно през уелска територия, за да внесе някаква интрига в спора за титлата.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации