24.5 C
Ню Йорк
петък, май 3, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес – 24 януари 2020

Начало Двубой Бонус
24 януари 21:30 Борусия Дортмунд – Кьолн efbet + 200 лв
24 януари 21:45  Ница – Рен efbet + 200 лв
23 януари 21:45 Бреша – Милан efbet + 200 лв

Борусия Дортмунд – Кьолн

Борусия Дортмунд има страшно голяма амбиция за това най-накрая да сложи край на хегемонията на вечния враг Байерн Мюнхен. Това е безкрайно трудно да се случи поне на този етап и при тези обстоятелства след като „жълто-черните“ използват всяка една възможност да продадат свои водещи футболисти на по-големи клубове. Не това е начинът, по който да се развива един отбор, желаещ да се съревновава с най-добрите, но това си е проблем на ръководните фактори в Борусия. Вече дълго време те прибягват до нещо подобно, което респективно води и до големи разочарования при подобни върхови амбиции.

Феновете все още понасят тези провали, но в най-скоро време напрежението просто ще ескалира и Борусия ще започне не само да задържа най-добрите си футболисти, а и да им предлага чувствително по-големи заплати само и само, за да останат. Кьолн е тим от коренно различен калибър, който с лекота ще преклони глава при визитата си на „Сигнал Идуна“. Страшно много са отборите, които само с излизането си на този митичен стадион, за който билетите са разпродадени преди началото на сезона, се стъписват.

„Козлите“ няма да разгърнат нищо специално и ще бъдат размазани от Борусия Дортмунд, а за „жълто-черните“ предстои най-важната промяна – към инвестирането на все повече средства и постигането на все по-големи успехи.

Прогноза Йени Борусия Дортмунд - Кьолн
1 (-1.5АХ) @ 1.75 коефициент
*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна 
Заложи с Бонус
?AffiliateCode=betano&CID=355&DID=299&TID=1&PID=149&LNG=19

Ница – Рен

Ница имаше страшно силни времена по времето на Фавър, но си позволи да изпусне този лукс – да разчита на треньор от най-висок калибър. Тимът имаше възможност да го задържи, но я пропиля след като така и не му предложи желаните от него условия и така той потегли в посока един от водещите тимове в европейския футбол в лицето на Борусия Дортмунд.

Там не само, че получи чувствително по-добро възнаграждение, а и получи много по-голяма възможност за постигане на върхови резултати. Точно след неговото напускане Ница тотално се пропука, а това, че назначи на овакантения пост Патрик Виера, който просто нямаше никакви срещи зад гърба си на същата позиция преди това, просто разгръща неумението на тима да погледне в правилната посока. С този треньор, положението е потресаващо, макар тимът да е в средата на таблицата. Много по-сериозни бяха успехите по времето на Фавър и това е неоспоримо.

Така точно този отбор на Ница, който така и след напускането на най-добрия си треньор от последните години, просто не може да се върне към добрите си изяви и ще се провали за пореден път. Рен не само, че затвърди мястото си в Топ 10, а вече гледа и към завършек в четворката. Тимът печели страшно много, но и инвестира страшно много, за да потегли в желаната посока. Той има прекрасна възмомжност пред себе си да завърши в Топ 4, а при по-добри обстоятелства и в Топ 3, и да си гарантира участие в ШЛ.

Тимът ще е в битката за завършване в тройката до последно, така че просто няма да си позволи да не увеличи точковия си актив от визитата на разколебания тим на Ница.

Прогноза Ламия - ПАОК
Под 2.5 @ 1.65 коефициент
*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна 

Бреша – Милан

Тимът на Бреша отстъпва страшно много във всяко едно отношение на своите съперници от Серия А. Не стане ли някакво чудо, то до последно той ще е част от битката за оцеляване в елита на страната. Положението при него е такова, че рядко си позволява да прави големи инвестиции в закупуването на топ футболисти, на които да плаща и големи заплати.

Един такъв трансфер стана факт неотдавна – този на Марио Балотели, и точно той прави така, че тимът да има възможност да си гарантира оцеляването. Просто привличането му допринесе страшно много за прогреса и за записването и на досегашните точки, които не са кой знае колко много. Без това да беше прибегнал до подобен ход, тимът на Бреша вече навярно щеше да е последен и да е изпаднал, така че той просто затвърждава това, че по-сериозните възнаграждения и присъствието на по-големи футболисти в редиците на всеки един тим, са в състояние да донесат главозамайващи резултати. Точно срещу тима на Милан, който вложи много, много повече и то в рамките не само на един сезон.

Вече 4-5 сезона „росонерите“ инвестират и така и не намират необходимата отплата за това, и въпреки това продължават. Последното е много важно за един сериозен успех и точно такъв ще ги споходи в най-скоро време. Трите точки срещу Бреша ще им позволят да погледнат в желаната посока, така че със сигурност техните инвестиции ще се оправдаят и то още през следващите месеци, а вие още сега може да направите своята регистрация в ефбет и да се възползвате от 200 лева начален бонус!

Прогноза Леонеса - Атлетико Мадрид
2 @ 1.80 Betano
*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна 

<< Топ коефициент на правата колонка в Betano >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации