6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес (21 ное 2016)

Днес сме подбрали три прогнози от различни първенства, като общият коефициент е сериозен. Ето ги и нашите предложения:

Мюнхен 1860 – Кайзерслаутерн
Прогноза: над 2.5 гола @ 2.10 

Този сблъсък закрива кръга във Втора Бундеслига. И двата тима вече знаят какви резултати записаха основните им съперници за по-добро класиране – в случая тимовете от дъното на таблицата. За тяхно огромно щастие само един от тях в лицето на Арминия стигна до победа, което означава, че и загуба за някой измежду Мюнхен 1860 или Кайзерслаутерн няма да доведе до потъване в зоната под чертата. От няколко години насам тактическата страна на играта започна да взима връх в това съперничество като 4 от предходните му 5 издания завършиха с малък брой голове. Този път всичко това ще се опровергае, понеже ситуацията предразполага към разкрепостяване на действията и завършване на кръга по подобаващ начин.

Терек Грозни – Том Томск
Прогноза: Х (-1ЕХ) @ 3.25 

Нестандартна прогноза, която рядко може да се види, но въпреки това е на разположение. Терек влезе като трети в подреждането този кръг, но след победата на ЦСКА Москва беше задминат и вече е с място по-назад. Трите точки срещу Том бързо ще върнат домакините в челната тройка и ще ги доближат на 4 точки от Зенит и на 7 от Спартак Москва. Няма да имат скоро такъв отличен шанс за лесно заработени три точки, понеже срещу тях застава вторият най-слаб тим в лигата. Още повече, че и домакинското преимущество е на страната на Терек. Просто няма пречка тимът да не триумфира в този сблъсък. Може да опитате директно домакинска победа, докато изборът ни в случая пада над победа за Терек с точно един гол разлика.

Басакшехирспор – Ризеспор
Прогноза: 1 @ 1.40

Басакшехирспор се развива с всеки изминал ден и все по-често ще попада в центъра на вниманието най-вече в турския футбол. Този тим не знае какво е поражение от 9 срещи насам като за последно отстъпи пред Шахтьор Донецк с 2:0. Същевременно Басакшехирспор се саморазправи с два от трите турски гранда – първо с Фенербахче, а малко след това и с Галатасарай. Триумфът срещу втория от тях беше в миналия кръг и то като гост. Ризеспор минава за слабак в турския футбол, но не претърпя и едно поражение в 5-те си предходни сблъсъка. Най-накрая ще се намери тим, който да спре възхода на гостите и това ще е точно Басакшехирспор.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации