8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Хайрабедян недоволен след загубата в WSOPE Холдем Микс-Макс

Efbet ПокерЕдна от най-големите икони във френския покер Роджър Хайрабедян остана недоволен от организацията на кръга от Световните Покер Серии в Европа (WSOPE), след като отпадна на полуфиналите в едно от събитията.

Французинът е добре познат в големите покер турнири на живо, като наскоро успя да се сдобие и с гривна от WSOPE сериите.

Въпреки многобройните си успехи, Хайрабедян не можа да достигне до финала на Тексас Холдем Микс Макс събитието в Кан, с входна такса от 10 хиляди долара, и една от причините за това според него се крие в лошата организация.

Той трябваше да премери сили с Брендън Канту на полуфиналите, където спорна ситуация и отсъждане в полза на американецът го лишиха от класиране на финалната маса.

По този повод, разочарования Хайрабедян сподели в последните спортни новини от Кан:

„Разбира се, че съм доволен, защото все пак това е добро постижение, но когато стигнеш толкова далеч искаш да спечелиш голямата награда.”

„Въобще не съм доволен от системата за теглене на жребия, която изправяше един срещу друг чип лидерите още в началото. Напълно нелогично е. Все едно в тенис турнир да поставиш Надал да играе срещу Федерер или Джокович още в първи кръг.”

„През изминалата година аз трябваше да играя срещу Майкъл Мизраки, независимо, че аз бях водач по брой чипове, а той бе със втория най-добър резултат.”

Освен турнирите на живо, Хайрабедян е голям почитател и на покер онлайн залагания с високи залози, но най-големите му успехи идват от турнирите на живо, които са негова страст.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации