7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хамбургер – Херта, прогноза и анализ на двубоя (05 март 2017)

Хамбургер приема у дома Херта в неделна среща от 23-тия кръг на Бундеслигата. Двубоя на стадион „Фолкспарщадион“ е от 18:30 часа. Пряко предаване на срещата може да наблюдавате директно в сайта на Efbet.

Домакините заемат 16-та позиция във временното класиране, която 16-та позиция дава право на отбора да играе плейоф за оставане в Бундеслигата. На последните две места са Инголщат и Дармщат, като за момента Дармщат е сигурен изпадащ с едва 12 спечелени точки до момента, докато Инголщат ще се съревновава с Хамбургер.

Макар и на 16-та позиция, Хамбургер не бива да се подценяват. „Динозаврите“ записаха кошмарно начало на сезона, но от края на ноември месец миналата година, малко по-малко започнаха да навлизат в правилния път.

Само преди няколко седмици, Хамбургер се поздравиха с два последователни успеха, след като победиха убедително Байер Леверкузен и Лайпциг. Тези два положителни резултата със сигурност са знак, че отбора няма да се премири с изпадане този сезон, и макар в последния кръг Байерн Мюнхен да им изнесе един доста „суров“ урок, отбора днес има всички предпоставки да спечели поне точката.

Херта намали темпото, но все още има възможност, поне математически да се класира дори в Топ 4. В предпоследния кръг отбора се представи подобаващо срещу Байерн Мюнхен в среща завършила 1-1, а в последната им шампионатна среща Херта надигра с 2-0 един от преките си конкуренти – Айнтрахт Франкфурт.

Херта изостават само на 4 пунтка от четвъртия Хофенхайм, но едва ли днес ще успеят да намалят значително този пасив. „Динозаврите“ от Хамбург ще спечелят минимум точката. Нямат никакви проблеми в кадрови план, докато за Херта има няколко контузени и наказани футболисти. От друга страна гостите не играят твърде уверено далеч от Берлин, а коефициента за победа на домакините с хендикап е изключително добър!

Прогноза: 0 AH Хамбургер @ 1.85 коефициент в Bet365

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации