7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Херта – Борусия Дортмунд, Бундеслига, Германия (19 яну 2018)

Отборите на Херта и Борусия Дортмунд ще изиграят първия мач от 19-ия кръг на „Първа Бундеслига“. Двубоят е в петък, 19 януари, от 21:30 часа наше време в Берлин.

Тимът на Херта стартира втория полусезон със загуба 0:1 от Щутгарт. Така вместо да се доближат до Топ 6, берлинчани изостанаха на четири точки и в момента са 11-и с 24 пункта. Херта завърши силно миналата година с две победи над Хановер и РБ Лайпциг, но се издъни срещу Щутгарт като гост миналия уикенд. „Синьо-белите“ са доста колебливи на собствен терен като имат две победи и три загуби в изминалите пет срещи в Бундеслигата. Те получиха попадение във всеки един от двубоите и изглежда малко вероятно да запазят суха мрежа в домакинството си на Борусия Дортмунд.

Гостите обаче не успяха да се разпишат на старта на втория полусезон, след като направиха 0:0 с Волфсбург у дома. Така Борусия прибави само точка към своя актив и е на четвърта позиция с 29 пункта, с един по-малко от третия Шалке 04. Липсата на Пиер-Емерик Обамеянг си каза думата, а младокът Александър Исак е много далеч от неговото ниво. Ярмоленко и Шурле също не бяха на ниво, така че Борусия има нужда от нови играчи в предни позиции като се има предвид, че Обамеянг надали ще остане на „Сигнал Идуна Парк“.

Дори и без габонския национал обаче смятам, че „жълто-черните“ ще намерят мрежата срещу Херта, които не са стабилни в отбрана в последно време. Берлинчани обаче рядко пропускат да отбележат у дома, поради което би трябвало да видим попадения в двете врати.

Прогноза: Гол/Гол

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации