7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Холандия – Белгия, приятелска среща, сряда – 09 ноември

Холандия и Белгия излизат един срещу друг в международна приятелска среща. Двубоя ще се изиграе на 09.11.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Амстердам Арена.

Холандия загуби, като домакин преди месец от Франция с 0:1. Така лалетата усложняват доста шансовете си за класиране на Световното първенство в Русия, като се намират на 3-то място в квалификационна група А, където е и България. Момчетата на Дани Блинд гостуват след няколко дни на Люксембург, а преди това ще сверят часовниците си в контрола с Белгия.

Маартен Стекелнбург се надява да получи шанс за изява на вратата в отсъствието на контузения титуляр – Яспер Силесен. Добрата форма в последния месец на Джърмейн Ленс може да му осигури титулярно място по лявото крило на атаката на Холандия. Негови партньори в предни позиции ще бъдат Винсент Янсен и Ариен Робен.

Белгия разгроми Гибралтар с 6:0 преди месец. Така червените дяволи събраха пълен актив от 9 точки след първите си 3 срещи в квалификационна група H и оглавяват класирането заедно с Гърция. Момчетата на Роберто Мартинес ще играят с Естония след няколко дни, а преди това ще могат да премерят сили с доста по-класен съперник като Холандия.

Бившия мениджър на Евертън отново ще използва защитна формация с трима човека. Тя ще бъде съставена от Лоран Симан, Ян Вертонген и капитана Венсан Комапни. Като бек-халфове пък ще действат Яник Ферейра Караско и Томас Мюние. Муса Дембеле страдаше от лека контузия преди тази среща и може да бъде запазен от треньорския щаб. В нападение твърдия титуляр – Ромелу Лукаку може и да отстъпи мястото си на Кристиан Бентеке, който възвръща формата си с екипа на Кристъл Палас.

Двата отбора имат за цел да се класират на Светоновото първенство в Русия през 2018 година. Контролата идва точно навреме за Холандия и Белгия за да видят дали са готови за последните си срещи от квалификациите, които са след няколко дни. Двата тима разполагат със страхотни офанзивни играчи, а и с оглед залога на срещата очакваме да видим доста голове на Амстердам Арена в сряда вечер.

вземи си бонуса още сегаХоландия – БелгияНад 2.5 гола@ 1.93 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации