9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Холандия – Франция, прогноза

Холандия и Франция се изправят един срещу друг в приятелска среща. Двубоят е в петък, 25 март, от 21:45 часа на „Амстердам Арена“. Предстоящият сблъсък ще бъде отлична възможност за двамата селекционери да видят в каква форма са техните възпитаници. Дани Блинд ще използва следващите мачове да започне подготовката за квалификациите за Мондиал 2018, които стартират през септември, докато Дидие Дешан иска да тества някои нови играчи, преди той да реши кои футболисти да повика на Евро 2016.

За първи път от 2002г. насам, Холандия не успя да се класира за голям форум. Предстоящото европейско  първенство  ще бъде първото след 1984 г., което ще се проведе без „лалетата“. Макар Дани Блинд да не успя да класира тима на Евро 2016,  той запази поста си за предстоящите квалификации за Световното първенство и сега трябва да подготви отбора чрез приятелски мачове, които включват още двубои с Англия, Република Ирландия, Полша и Австрия.

Защитникът на Утрехт Тимо Лесчерт е един от дебютантите в националния отбор като в отбрана може да си партнира с Рон Влаар, който е възстановен от контузия. Както се очакваше, Робин ван Перси остава извън състава, след като много често остава на пейката и във Фенербахче. Младата звезда на ПСВ Юрген Локадиа си спечели покана поради силните си игри този сезон, а към него се присъединяват още  Митчел Дийкс, Джоел Велтман, Ришедли Базури Дейви Клаасен. Дани Блинд ще разчита също на опитните играчи като Ариен Робен, Уесли Снайдер, Ерик Питерс и Ибрахим Афелай.

Франция записа пет победи в последните си шест мача и въпреки липсата на официални срещи, „петлите“  показаха, че взимат на сериозно подготовката за Евро 2016. Дидие Дешан успя да формира силен отбор, способен да победи всеки противник, и ако се абстрахираме от загубата им срещу Англия, то в края на миналата година тимът бе перфектен. Истинската си сила Франция демонстрира при невероятната победа над световния шампион Германия с 2:0 през ноември.

Една от звездите на Лестър Н‘Голо Канте ще има шанс да запише първия си мач за националния отбор, като награда за страхотното му представяне за „лисиците“. Друга от звездите във Висшата Лига – Димитри Пайе, се връща в състава, тъй като изпълненията му с екипа на Уест Хям явно са убедили Дешан да му даде шанс в предстоящите мачове. Матийо Валбуена пропуска двубоя поради контузия, докато Карим Бензема все още няма право да играе за националния отбор. Еляким Мангала е заменен от защитника на Барселона Жереми Матийо, докато Гамейро, Лаказет и Хатем Бен Арфа остават извън състава.

Холандия загуби последните си три мача у дома и тепърва Дани Блинд ще търси състава, който ще бъде използван в квалификациите за Мондиал 2018. Франция, от друга страна, в момента имат много играчи, които се представят впечатляващо в клубовете си като Антоан Гризман например, който има 17 гола в „Ла Лига“ този сезон. Ето защо очаквам Франция да спечели предстоящия мач и да се върне на победния път, след като загуби от Англия в последната си среща.

Прогноза Холандия – Франция: 2 @ 2,10 коефициент Efbet cash out button

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации