11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хъдърсфийлд – Манчестър Сити (18 фев 2017) прогноза, ФА Къп

Хъдърсфийлд и Манчестър Сити излизат един срещу друг в среща от петия кръг в турнира за ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 18.02.2017г. (събота) от 17:00 часа българско време на Джон Смит Стейдиъм.

Хъдърсфийлд се добра до тази фаза на турнира след категорични победи с по 4:0 срещу Порт Вейл и Рочдейл. Териерите се намират в серия от 6 поредни победи и направиха сериозен скок в класирането на Чемпиъншип. Момчетата на Дейвид Вагнер заемат 3-то място в класирането и отправят сериозна заявка за място във Висшата Лига догодина. Дали обаче Хъдърсфийлд е готов за това ниво ще се види в битката с Манчестър Сити за ФА Къп.

Дейвид Вагнер правеше ротации в предишните мачове от турнира, но сега ще заложи на всичко най-добро. Аарън Мой няма да е на разположение на териерите, тъй като е под наем в състава от Манчестър Сити. Сийн Сканел и Кейси Палмер са контузени и пропускат мача. Елиас Качунга ще бъде единствения нападател в схемата на Хъдърсфийлд.

Манчестър Сити също бе убедителен в предишните си 2 мача от турнира, като спечели като гост на Уест Хям и Кристъл Палас съответно с 5:0 и 3:0. Във Висшата Лига, гражданите се намират на 2-ро място на 8 точки от лидера Челси и ФА Къп изглежда единствения шанс за трофей на домашната сцена.

Габриел Жезус получи травма и пропуска следващите 2 месеца от сезона. Така титулярното място в състава на Манчестър Сити ще си възвърне Серхио Агуеро. Другия футболист с травма в отбора на гражданите е Илкай Гюндоган. Пеп Гуардиола показа, че не подценява турнира и залага на основния си състав. Така ще бъде и срещу Хъдърсфийлд. Възможно е Клаудио Браво да застане на вратата на Манчестър Сити след като загуби титулярното си място във Висшата Лига.

Хъдърсфийлд се намира в страхотна форма, но класата на предстоящия съперник е огромна. Ако не подцени мача, Манчестър Сити едва ли ще има проблеми да запише нова убедителна победа във ФА Къп.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Сити @ 1.40 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации