5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хъл Сити – Манчестър Сити, Висша Лига, понеделник – 26 декември

Хъл Сити и Манчестър Сити излизат един срещу друг в среща от Коледната програма на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 26.12.2016г. (понеделник) от 19:15 часа българско време на Кей Ком Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Робърт Мадли.

Хъл Сити загуби с 1:0 гостуването си на Уест Хям преди седмица. Така тигрите остават без успех във Висшата Лига в 6 поредни мача и се закотвиха на дъното в класирането с актив от 12 точки. Коледната програма за момчетата на Майк Филън започва с трудно домакинство на един от фаворитите за спечелване на титлата.

Раян Мейсън пропусна гостуването на Уест Хям заради контузия. Опитния халф е под въпрос и за предстоящата среща. Останалите с травми в лагера на Хъл Сити са Моузес Одубайо, Абел Ернандес, Грег Луер, Алан МакГрегър и Алекс Брус. Майк Филън ще заложи на дефанзивната схема – 3-5-1-1, като Робърт Снодграс ще действа зад гърба на Диумерси Мбокани в предни позиции.

Манчестър Сити спечели дербито с Арсенал с 2:1 преди седмица. Гражданите стигнаха до обрат през второто полувреме след като изоставаха на почивката и събраха актив от 36 точки, който им отрежда 3-тото място в класирането. Момчетата на Пеп Гуардиола ще завършат годината с две гостувания на Хъл и Ливърпул, в които ще търсят доближаване на лидера Челси.

Срещу тигрите, Серхио Агуеро ще изтърпи последния си от общо 4 мача наказание заради сбиването срещу Челси. Другия замесен футболист в грозните сцени на Итихад преди около месец – Фернандиньо изтърпя санкцията си и е на разположение на Пеп Гуардиола. Илкай Гюндоган и Венсан Компани са трайно контузени в лагера на Манчестър Сити. Пабло Сабалета пък има лек проблем с коляното, който обаче едва ли ще му попречи да стартира срещу Хъл Сити. След доброто си представяне и гола, който отбеляза срещу Арсенал, Лерой Сане отново ще заслужи титулярно място. С оглед липсата на Серхио Агуеро, Рахийм Стърлинг отново ще действа на върха на атаката на Манчестър Сити.

Хъл Сити се намира в тежка криза и стремглаво се е запътил към завръщане в Чемпиъншип. Манчестър Сити намери формата си в последните 2 мача и едва ли ще има проблем да си осигури трите точки на Кей Ком Стейдиъм още през първото полувреме.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Сити/Манчестър Сити ПП/КР @ 1.875 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации