9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хъл Сити – Манчестър Юнайтед (26 яну 2017) прогноза, Купа на Лигата

Хъл Сити и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг във втора 1/2-финална среща в турнира за Купата на Лигата. Двубоя ще се изиграе на 26.01.2017г. (четвъртък) от 21:45 часа българско време на КейКом Стейдиъм. В първата среща преди 2 седмици на Олд Трафорд, червените дяволи взеха солиден аванс след успех с 2:0, който ги прави огромни фаворити за попадане във финала на Уембли.

Хъл Сити загуби през уикенда с 2:0 гостуването си на лидера във Висшата Лига – Челси. Така тигрите остават в дъното на таблицата, но в по-добра форма след идването начело на отбора на новия треньор – Марко Силва. Сега неговите възпитаници ще се опитат да сътворят чудо и да заличат пасива след първата среща.

Райън Мейсън получи тежка контузия в главата при гостуването на Челси и ще бъде аут за дълго. Травми в състава на Хъл Сити лекуват още Моузес Одубайо, Маркус Хенриксен, Грег Луер, Уил Кийн и Алекс Брус. Ахмед Елмохамади и Диумерси Мбокани пък са със своите национални отбори в турнира за Купата на Африканските нации. Робърт Снодграс пропусна гостуването на Челси заради мускулна травма, но по всяка вероятност ще бъде на линия за мача в четвъртък вечер. Хъл си осигури услугите на Лазар Маркович до края на сезона, като сръбския национал се очаква да седне на скамейката в предстоящия мач.

Манчестър Юнайтед стигна само до равенство 1:1 при гостуването си на Стоук Сити през уикенда. Така червените дяволи остават далеч от върха в класирането и турнира за Купата на Лигата изглежда добър шанс за трофей в първата година на Жозе Моуриньо на Олд Трафорд. Момчетата на португалския специалист имат сериозна преднина от първата среща, която ще опитат да доразвият на КейКом Стейдиъм.

В лагера на Манчестър Юнайтед няма никакви проблеми с контузени играчи. Майкъл Карик и Маркос Рохо получиха почивка през уикенда и сега ще стартират като титуляри. Ерик Байли е единствения, който не е на разположение на Жозе Моуриньо, заради ангажиментите си в турнира за Купата на Африканските нации. За пореден пък през този сезона Уейн Рууни ще остане на резервната скамейка.

Хъл Сити показва сериозен прогрес след назначението на Марко Силва. Тигрите играят много напористо и смятаме, че трудно ще се дадат на Манчестър Юнайтед в предстоящия мач.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Хъл Сити (+1.5АХ) @ 1.55 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации